Σε κελί απομόνωσης στις φυλακές Κορυδαλλού θα βρεθεί για δύο μέρες ο Γιάννης Στάνκογλου για ένα νέο, πολύ ιδιαίτερο project που ετοιμάζει. Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του.

Για δύο μέρες θα βρεθεί στις φυλακές Κορυδαλλού ο Γιάννης Στάνκογλου και συγκεκριμένα ο ηθοποιός θα μπει σε κελί απομόνωσης για τις ανάγκες του νέου project που ετοιμάζει.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό People, θα χρειαστεί να ζήσει σαν φυλακισμένος για δύο μέρες. Πιο συγκεκριμένα, θα πρωταγωνιστήσει σε σενάριο, το οποίο έχουν γράψει κρατούμενοι του Κορυδαλλού.

Σήμερα το πρωί ήμουν στις φυλακές Κορυδαλλού, γιατί ο σκηνοθέτης Αντώνης Κόκκινος εδώ και δύο χρόνια κάνει σινεμά για τους φυλακισμένους. Οι φυλακισμένοι γράφουν σενάριο και το σκηνοθετούν μέσα στις φυλακές. Όταν τους ρώτησε ποιος θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκείνοι απάντησαν «ο Στάνκογλου»

Όπως εξήγησε ο Γιάννης Στάνκογλου, αυτό σημαίνει πως είδαν κάτι σ’ εκείνον. «Μετά το Πάσχα θα βρεθώ για δύο ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, θα μπω και σε κελί απομόνωσης», συνέχισε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά το πώς νιώθει γι’ αυτή την εμπειρία για τις ανάγκες του project, ο Στάνκογλου δήλωσε πως τον τιμάει αυτή η προτίμηση προς το πρόσωπό του ενώ τόνισε πως θα του δώσει μια μοναδική εμπειρία και δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στους ανθρώπους που συνάντησε στη φυλακή:

Αυτό, πέρα από το ότι με τιμάει, μου δίνει και μια μοναδική εμπειρία που θα χρησιμοποιήσω αργότερα. Αυτοί οι άνθρωποι που συνάντησα σήμερα σε κοιτάζουν στα μάτια. Και σκέφτηκα “κοίτα, αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται εδώ για ό,τι έχουν κάνει, αλλά δεν κρύβονται, σε κοιτούν στα μάτια”

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας ηθοποιός, ο οποίος έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως δεν φοβάται να «τσαλακωθεί» και να δοκιμάσει projects και ρόλους που ξεφεύγουν απ’ τα συνηθισμένα. Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο του project κι ανυπομονούμε να δούμε το αποτέλεσμα αυτού του ενδιαφέροντος εγχειρήματος!

Δες κι αυτό:

Μυρτώ Αλικάκη και Γιάννης Στάνκογλου σε ρόλο προσφύγων για ένα ιδιαίτερο σκοπό (Videos)