Στην Ελλάδα η Beyonce; Η επίσημη πρόσκληση!

LIKE US ON FACEBOOK

Στην Ελλάδα η Beyonce; Με αφορμή το νέο της, πολυσυζητημένο videoclip μαζί με τον Jay Z της έγινε και η πρόταση…

Θα έρθει στην Ελλάδα η Beyonce; Αν ανταποκριθεί στο επίσημο αίτημα, πρέπει να το γνωρίζουμε για να προετοιμαστούμε κατάλληλα! Αφορμή ήταν το νέο της videoclip στο Λούβρο μπροστά στο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου.

Ο Δήμαρχος του νησιού, Γεράσιμος Δαμουλάκης απευθύνει δημόσια πρόσκληση στην αγαπημένη τραγουδίστρια, όπως μεταδίδει το star.gr έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε και η Δημοτική Αρχή Μήλου, ο Δήμαρχος απευθύνει δημόσια πρόσκληση στην Beyonce να επισκεφτεί το όμορφο νησί και να δει από κοντά την πατρίδα της Αφροδίτης!

«Οι συνεργάτες μου ψάχνουν τους συνεργάτες της Beyonce για να έρθουμε σε επαφή. Θα θέλαμε να τη φιλοξενήσουμε στη Μήλο, να γνωρίσει το νησί μας» ανέφερε στο star.gr ο κ. Δαμουλάκης.

Αν δεχθεί η δημοφιλής τραγουδίστρια και τελικά πραγματοποιήσει την επίσκεψή της στην Ελλάδα…τότε στρώστε τα χαλιά! Το καλό της υπόθεσης, βέβαια είναι ότι η Ελλάδα θα διαφημιστεί για ακόμα μια φορά.

Η Beyonce μπροστά από τη Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου

Στο νέο τους τραγούδι «APES**T», το οποίο υπογράφουν ως «The Carters», Beyonce και Jay Z βρίσκονται μέσα στο Μουσείο του Λούβρου και η τραγουδίστρια δίνει το δικό της show μπροστά απ΄τη Νίκη της Σαμοθράκης αλλά και την Αφροδίτη της Μήλου!

Εκτός απ’ τα δύο ελληνικά αγάλματα, το ζευγάρι βρίσκεται μπροστά και από τον πίνακα της Μόνα Λίζα που πρωταγωνιστεί στο video clip.

Το εν λόγω video clip που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων γυρίστηκε τον Μάιο και παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες για πρώτη φορά στο Λονδίνο σε μια κοινή τους συναυλία, όπου και ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους κοινού άλμπουμ με 9 τραγούδια.

Διαβάστε επίσης:

Beyoncé και Jay-Z ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ…«Everything is Love»

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved