Το ότι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο τα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας το γνωρίζαμε ήδη… Μάλιστα είχαμε μάθει πως έχουν γίνει ήδη και αποχωρήσεις. Τώρα, μάθαμε ποια είναι τα 10 αγόρια και τα 10 κορίτσια που μπαίνουν στο σπίτι του GNTM!

Οι καλύτεροι απ’ τους υποψήφιους βρίσκονται μέσα στο σπίτι, ενώ έχουν αρχίσει οι δοκιμασίες και οι αποχωρήσεις. Η κριτική επιτροπή προσπαθεί να βρει το επόμενο top model που θα χαράξει τη δική του πορεία στον χώρο της μόδας.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα φέτος βλέπουμε αγόρια και κορίτσια στον διαγωνισμό, ενώ, όπως έχουν αποκαλύψει οι κριτές, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Η εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» έκανε ένα μεγάλο spoiler για το GNTM και αποκάλυψε ποιοι είναι οι 20 καλύτεροι που μπήκαν στο σπίτι!

Σύμφωνα με τα spoilers, αυτά είναι τα 10 αγόρια και τα 10 κορίτσια που μπαίνουν στο σπίτι του GNTM:

Αλλαγή στις δοκιμασίες

Η μεγάλη αλλαγή είναι ότι θα είναι μόνο πέντε άτομα σε κάθε λήψη, τα οποία μάλιστα θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα.

Παράλληλα, στο σπίτι του GNTM δεν θα είναι 24 διαγωνιζόμενοι, 12 αγόρια και 12 κορίτσια, αλλά λόγω κορονοϊού το κανάλι ακολουθεί αυστηρά τα πρωτόκολλα υγείας. Έτσι θα δούμε 20 συνολικά παίκτες, 10 αγόρια και 10 κορίτσια.

Η παραγωγή, λόγω του προβληματισμού για νέο κύμα κορονοϊού, έχει διαμορφώσει ανάλογα και τις δοκιμασίες: Έφτιαξε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου εκεί τα μοντέλα θα φωτογραφίζονται με τα κόνσεπτ για την εκάστοτε δοκιμασία.

Αυτό σημαίνει ότι στο φετινό GNTM δεν θα παρακολουθήσουμε καμία εξωτερική δοκιμασία αποχώρησης.

Δες ακόμα:

Όλες οι αλλαγές στο GNTM λόγω του κορονοϊού