Ξεκίνησαν τα spoilers για το Greece’s Next Top Model μόλις λίγες μέρες αφότου είδαμε το επεισόδιο που οι διαγωνιζόμενες μπήκαν στο σπίτι!

Μετά τη Σοφία και την Ιωάννα, ποιες έχουν σειρά; Το πρώτο spoiler για το GNTM είναι εδώ απ’ τη σελίδα του Facebook με τα GNTM memes που δημοσιεύει φωτογραφίες των διαγωνιζόμενων που εθεάθησαν έξω.

Φυσικά, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε έχουν τραβηχτεί οι φωτογραφίες, αλλά ο καιρός θα δείξει, όπως πάντα!

Ποιες είναι οι δύο παίκτριες που πρόκειται ν’ αποχωρήσουν το επόμενο διάστημα; Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και η Κατερίνα Βισέρη, οι οποίες εντοπίστηκαν από φανς του reality να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές εκτός σπιτιού.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και περιμένουμε τα σχόλιά σας!

⚠️ SPOILER ALERT ⚠️

Gepostet von GNTM Memes am Mittwoch, 17. Oktober 2018

Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ! ⚠️ SPOILER ALERT No2⚠️

Gepostet von GNTM Memes am Mittwoch, 17. Oktober 2018

Τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο και τι θα δούμε στο επόμενο;

Στο προηγούμενο επεισόδιο, οι κοπέλες του GNTM κλήθηκαν να ποζάρουν στον φακό της Κατερίνας Τσατσάνη, κάνοντας μια βουτιά στην πισίνα. Η Σοφία Ζαχαριάδου, όμως, δεν έκανε την δοκιμασία, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον πανικό της με το νερό, λόγω ενός ατυχήματος που είχε μικρή κι από τότε της έμεινε μεγάλος φόβος για το νερό.

Οι κριτές θεώρησαν πως το γεγονός ότι η παίκτρια δεν είχε ουσιαστικά φωτογραφία, αναγκαστικά την οδήγησε σε αυτόματη αποχώρηση.

Η δεύτερη κοπέλα που αποχώρησε ήταν η Ιωάννα Δεσύλλα, στην οποία η Βίκυ Καγιά είπε ότι δεν είχε το απαιτούμενο πάθος για το μόντελινγκ, παρά το γεγονός ότι είναι επαγγελματίας μοντέλο.

Στο επόμενο επεισόδιο τα κορίτσια που έχουν μπει στο σπίτι καλούνται ν’ αλλάξουν το look των μαλλιών τους και στο trailer βλέπουμε ότι πολλές απ’ τις διαγωνιζόμενες δεν θα το πάρουν και πολύ ήρεμα αυτό…

https://www.youtube.com/watch?v=SGTTYNZr6VA

Δες κι αυτό:

Η Βίκυ Καγιά απαντά για την αποχώρηση της Σοφίας Ζαχαριάδου