Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος πολύ καιρό πριν δούμε τον τελικό του MasterChef και για την ακρίβεια, καιρό πριν ξεκινήσουν καν τα γυρίσματα του τελικού, έχουν αρχίσει να διαρρέουν πληροφορίες, τόσο για τη διαδικασία, όσο και για το ποιοι είναι οι δύο διαγωνιζόμενοι που διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef!

Ποια είναι η νέα πληροφορία που διέρρευσε; Το ποιοι είναι ο δύο φιναλίστ του MasterChef! Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στα social media, η Σπυριδούλα και ο Μανώλης είναι οι δύο παίκτες που φτάνουν μέχρι το τέλος και διεκδικούν τον τίτλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελικός θα περιλαμβάνει και φέτος μια σειρά από απαιτητικές διαδικασίες, ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα μεταδοθεί live για να μην διαρρεύσει ο νικητής, όπως ακριβώς είχε γίνει και πέρυσι.

Τα γυρίσματα του τελικού αναμένεται να ξεκινήσουν την 1η Μαΐου, μιας και οι παίκτες έχουν αποχωρήσει από το σπίτι.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε”, τα αρχικά γυρίσματα του τελικού θα ξεκινήσουν την Πρωτομαγιά, τότε θα είναι δηλαδή η έναρξη των γυρισμάτων. Θα είναι μία σειρά δοκιμασιών και ήδη υπάρχει τελική δυάδα, θα διαγωνιστούν, λοιπόν, σε διάφορες μαγειρικές δοκιμασίες προκειμένου να αναδειχθεί ο νικητής. Στον τελικό, θα έχουν ενεργό ρόλο και οι παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει από το σπίτι, καθώς έχουν κληθεί όλοι να επιστρέψουν στην Αθήνα 1η Μαΐου προκειμένου να βρεθούν στα γυρίσματα του τελικού

Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο Μανώλης όσο και η Σπυριδούλα έχουν δείξει μια πολύ καλή πορεία μέσα στο παιχνίδι και παρά το ότι και οι δύο έχουν μετρήσει αποτυχίες, τις περισσότερες φορές είναι επειδή τόλμησαν κάτι πιο δημιουργικό και δεν τους βγήκε. Είναι εξοικειωμένοι με περίπλοκες παρασκευές και διαφορετικά υλικά, ενώ έχουν αποδείξει πως μπορούν ν’ ανταπεξέλθουν σε πολύ απαιτητικά πιάτα!

Για να δούμε, εάν ισχύουν τα spoilers, λέτε η Σπυριδούλα ν’ αναδειχθεί η πρώτη Ελληνίδα MasterChef;

Δες ακόμα:

MasterChef: Η αποχώρηση του Θάνου & η τελική 8άδα | Ξεκινούν τα γυρίσματα του τελικού!