Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα spoiler σχετικά με την τελική 6άδα του MasterChef! Θέλεις να μάθεις ποιοι φτάνουν μέχρι το τέλος, σύμφωνα τουλάχιστον με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες;

Tα spoilers είναι spoilers, κάποιες φορές επιβεβαιώνονται κι άλλο βγαίνουν ψεύτικα. Τι λες να ισχύει σ’ αυτή την περίπτωση;

Είναι αυτή η τελική 6άδα του MasterChef;

Στα επεισόδια που βλέπουμε τώρα βρισκόμαστε στους 14 καλύτερους μάγειρες του διαγωνισμού, όμως, πληροφορίες αναφέρουν πως τα πολλά απ’ τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί.

Έτσι, τα τελευταία 24ωρα κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου αρκετά spoilers για το MasterChef, με ένα απ’ αυτά να κάνει λόγο για την τελική εξάδα, στην οποία θα δούμε πέντε άνδρες και μια γυναίκα.

Συγκεκριμένα στην τελική 6άδα του MasterChef βρίσκουμε την Μαρία, τον Δημήτρη, τον Γιώργο, τον Τζον, τον Σταύρο και τον Σταυρή.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του Γιώργου απ’ έξω, αλλά αυτό λίγα πρέπει να μας λέει καθώς μπορεί να έφτασε στην τελική 6άδα ή 4άδα και να μην γνωρίζουμε κι από πότε είναι τραβηγμένες οι φωτογραφίες.

Επιπλέον, με το δεδομένο ότι δεν γνωρίζουμε σε ποια ακριβώς φάση είναι τα γυρίσματα, και πολλές απ’ τις δοκιμασίες που θα γίνονταν στα τελευταία στάδια άλλαξαν λόγω του κορονοϊού, δεν ξέρουμε εάν οι παίκτες έχουν αφεθεί ελεύθεροι μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση με τον κορονοϊό και να γίνουν μετά τα τελικά γυρίσματα.

 Τι αλλάζει λόγω κορονοϊού;

Στο πλαίσιο της προσπάθειας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, από αυτή την εβδομάδα ο διαγωνισμός μαγειρικής θα βγαίνει στον αέρα με τρία επεισόδια.

Συνεπώς, τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη και το MasterChef θα επιστρέψει την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ την Κυριακή δεν θα μεταδοθεί MasterClass.

Εννοείται πως οι εξωτερικές δοκιμασίες αλλά και τα προγραμματισμένα ταξίδια έχουν ακυρωθεί ώστε να διασφαλιστεί η ύψιστη ασφάλεια των συντελεστών και των συμμετεχόντων.

Δες ακόμα:

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μένει σπίτι και πιάνει την κιθάρα! (Video)