Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξη της, καθώς μίλησε για την οικονομική ανασφάλεια που βιώνει αλλά και για την πρώτη στιγμή που είδε τον Μουζουράκη.

Μίλησε για όλα, όπως συνηθίζει να κάνει, η Σολωμού σε συνέντευξή της στην εκπομπή dot. το απόγευμα της Κυριακής. Πώς ξεκίνησε η σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη και ποια ήταν η πρώτη αντίδραση όταν ο ένας είδε τον άλλον;

Όπως είπε η ηθοποιός ο Πάνος Μουζουράκης, τον οποίο γνώρισε στους Singles, είχε καταπιεί το αμίλητο νερό αφού δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει! Και πότε του έφυγε το άγχος και η ντροπή; Μετά από δύο χρόνια!

Δεν μπορούσε να με αντιμετωπίσει, ντρεπότανε. Ίδρωνε, ξείδρωνε, δεν μπορούσε να πει ατάκα. Σαρδάμ και καλημέρα. Είχε ενθουσιαστεί αλλά δεν μπορούσε να μου μιλήσει ούτε να με προσεγγίσει και λέω είναι ζαβό, η πρώτη μου αντίδραση ήταν είναι χαζό το παιδί. Πέρασαν δύο χρόνια και ξεμπλόκαρε, δύο χρόνια μετά ξαναβρεθήκαμε κάπως και ήταν πιο άνετος, πιο σίγουρος. Εγώ όταν τον είδα είχα πάθει σοκ, λέω τι είναι αυτό, δεν μπορώ να ορίσω όλο το μαλλί…

Μεταξύ άλλων, η ίδια δήλωσε πως δεν την φλερτάρει κανείς κι εμείς δεν μπορούμε να το καταλάβουμε!

Αναφορικά με τα οικονομικά της η ίδια δήλωσε πως νιώθει τεράστια οικονομική ανασφάλεια, έφαγε πολύ από τα έτοιμα αλλά και αυτά όπως είπε τελειώνουν.  Δυστυχώς, τελειώνουν Μαρία!

«Έχω τεράστια οικονομική ανασφάλεια, αλλά έχω κάνει αποταμίευση εγώ από κάποιες εποχές που πληρωνόμασταν στην τηλεόραση. Οπότε, κάποια στιγμή έφαγα πολύ τα έτοιμα, αλλά αυτά τελειώνουν…», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Η Σολωμού έκανε… 20 Year Challenge κι ανέβασε photo με τον Μουτσινά με μαλλιά!