Δεν μασάει τα λόγια του κι αυτό το αποδεικνύει σε κάθε επεισόδιο του GNTM. Ο Δημήτρης Σκουλός ρωτήθηκε ξανά για την Ιωάννα Μπέλλα κι απάντησε απλά κι όμορφα ότι δεν ήταν κάτι προσωπικό, απλά δεν έκανε για τη δουλειά!

Η εμφάνιση της Ιωάννας Μπέλλα στο GNTM ήταν κάτι που συζητήθηκε έντονα και συνεχίζει να συζητείται. Έτσι, σχεδόν σε κάθε συνέντευξή τους, οι κριτές του reality καλούνται ν’ απαντήσουν σε τουλάχιστον μια ερώτηση για εκείνη! Τι είπε τώρα ο Σκουλός για την Ιωάννα Μπέλλα;

Την… αλήθεια! Ο δημοσιογράφος της Real Life τον ρώτησε εάν γύριζε τον χρόνο πίσω, πώς θα διαχειριζόταν το όλο ζήτημα κι είπε πως δεν αλλάζει γνώμη, είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, που θα γυρίσεις να την κοιτάξεις στον δρόμο, απλώς, κατά την άποψή του, δεν κάνει για τη δουλειά.

Όσον αφορά το εάν θα της το έλεγε πιο διακριτικά, ο Δημήτρης Σκουλός ξεκαθάρισε πως δεν την προσέβαλε, αλλά είπε απλά πως «δεν κάνει γι’ αυτό που θέλαµε εκεί, για το συγκεκριµένο concept».

Διαβάστε τι άλλο είπε ο Δημήτρης Σκουλός στη συνέντευξή του:

 1. Η δημοσιότητα έχει αλλάξει τη ζωή σας;
 2. Σαν ∆ηµήτρη, όχι. Οµως όταν έρχονται άνθρωποι, ενώ πάω να πάρω καφέ, µου µιλούν και µου ζητούν να βγάλουµε µια φωτογραφία, ναι. Αλλά εγώ δεν έχω αλλάξει. Σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι είµαι.
 3. Ένας άνθρωπος που δεν βλέπει τηλεόραση, όπως έχετε πει, γιατί θέλει να κάνει τηλεόραση;
 4. Γιατί είναι δουλειά, δεν πάω για διασκέδαση. Είναι απλώς δουλειά.
 5. Και γιατί δεν βλέπετε;
 6. Μα, δεν έχω χρόνο. Στην τηλεόραση µπορεί να δω καµιά ταινία. ∆εν είµαι τηλεορασάκιας, δεν θα κάτσω να χαζέψω σόου, εκποµπές ή σειρές.
 7. Αν γυρίζατε πίσω τον χρόνο, πώς θα χειριζόσασταν το θέμα με την Ιωάννα Μπέλλα;
 8. ∆εν αλλάζω γνώµη. Μια χαρά κοπέλα, κούκλα είναι. Στον δρόµο δηλαδή θα γυρίσεις να την κοιτάξεις. Αλλά είναι θέµα δουλειάς. Για τη δουλειά δεν κάνει.
 9. Θα της το λέγατε πιο στρογγυλεμένα;
 10. Μα, δεν την προσέβαλα. Είπα απλώς πως δεν κάνει γι’ αυτό που θέλαµε εκεί, για το συγκεκριµένο concept.
 11. Δεν συμπαθείτε όσους κάνουν πλαστικές;
 12. Όχι, καµία σχέση. Αν κάποιος θέλει να πειράξει τον εαυτό του για να φαίνεται καλύτερα, εγώ τι πρόβληµα να έχω; ∆εν µε ενδιαφέρει καθόλου. Αλλά εκεί ήταν θέµα δουλειάς. Αλλο αυτό και άλλο µια γυναίκα να φουσκώσει τα χείλη της ή να φτιάξει οτιδήποτε θέλει να φτιάξει για να φαίνεται καλύτερα. Εγώ γενικά δεν είµαι υπέρ των πλαστικών, µου αρέσει οι άνθρωποι να γερνάνε.

Διαβάστε ακόμα:

Όσα είπε ο Σκουλός για την Παπαγεωργίου, τις πλαστικές και την διεθνή καριέρα