Μια πρόβα τελικού και ένας Κοντιζάς που απέδειξε πως έχει το… κοκαλάκι της νυχτερίδας με τα κόκαλα! Δεν παίζει να υπάρχει και να μην το βρει! Το Silver Award στο MasterChef συνεχίζεται κανονικά και στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε πως πάει ημιτελικό το… ζεύγος!

Mετά την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, απ’ την οποία νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία, σειρά είχε η ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, με τον Σταυρή και τον Δημήτρη να διαγωνίζονται, σαν να κάνουν μια… πρόβα τελικού!

Κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμασίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος μπήκε σε ρόλο διαγωνιζόμενου δεν σταμάτησε να τρολάρει τους πάντες και τα πάντα καθώς μαγείρευε, ενώ ζητούσε απ’ τον Δημήτρη και τον Σταυρή να του φέρνουν πράγματα και να του κάνουν δουλειές!

Το Silver Award στο MasterChef και το κόκαλο!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πέρασε κι από ένα μεγάλο crash test με το πιάτο του, απ’ το οποίο δεν βρήκε αλώβητος!

Ο Νίκος Θωμάς, αφού δοκίμασε το πιάτο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και είδε ότι ήταν γευστικά υπέροχο, αποφάσισε να φωνάξει τον Σωτήρη Κοντιζά να ψάξει για κόκαλο. Και ναι, φυσικά και το βρήκε! Μάλλον υπήρχε μόνο ένα μικρό αλλά εννοείται πως ο Σωτήρης Κοντιζάς κατάφερε να το βρει!

Στη δεύτερη follow the chef δοκιμασία, οι παίκτες έβγαλαν δύο πιάτα που ήταν αξιοπρεπή, αφήνοντας τον μέντορά τους ικανοποιημένο, όμως, ένα μόνο θα μπορούσε να είναι ο νικητής.

Υπολογίζοντας τις προσπάθειες και των δύο δοκιμασιών, αφού ήταν μόνο 2 οι παίκτες, η απόφαση που πήραν Κουτσόπουλος και Θωμάς ήταν πως ο Δημήτρης αξίζει να προκριθεί στον ημιτελικό!

Έτσι, το ζεύγος, Μαρία και Δημήτρης βρίσκονται στον ημιτελικό και περιμένουν να δουν ποιος απ’ την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά θα συμπληρώσει την τριάδα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το «Πρωινό» και η Φαίη Σκορδά ο παίκτης που θα κερδίσει τα 10.000 ευρώ, αλλά και τη βαλίτσα με όλα τα μαχαίρια θα είναι ο Δημήτρης Μπέλλος.

Δες ακόμα:

MasterChef Silver Award Week: Ο Ιωαννίδης ως διαγωνιζόμενος & η πρόκριση στον ημιτελικό