Σεισμός: Η φωτογραφία με την κατσαρόλα που έγινε viral!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο ισχυρός σεισμός που ταρακούνησε την Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7 ξύπνησε μνήμες ’99, ευτυχώς, όμως, οι ζημιές είναι αρκετά περιορισμένες, και υπάρχουν μονάχα μερικοί άνθρωποι με μικροτραυματισμούς. Κι ενώ οι μετασεισμοί συνεχίστηκαν τις επόμενες ώρες, έγινε viral η φωτογραφία με την κατσαρόλα!

Για ποια φωτογραφία μιλάμε; Για εκείνη με μια κυρία στην Βουκουρεστίου, η οποία επέλεξε ν’ ανέβει τον δρόμο με μια κατσαρόλα στο κεφάλι.

Πολύς κόσμος στην Αθήνα και τις γύρω περιοχές βγήκε απ’ τα κτίρια για να προφυλαχθεί μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση.

Κι ενώ οι φωτογραφίες με τον κόσμο στους δρόμους έπαιζαν όλη μέρα στο ελληνικό Ίντερνετ, υπήρξε μια φωτογραφία που έγινε viral και σχολιάστηκε με πολλούς τρόπους.

Η κυρία απαθανατίστηκε ν’ ανεβαίνει τη Βουκουρεστίου φορώντας μια κατσαρόλα στο κεφάλι της, σαν κράνος, λογικά σκεπτόμενη πως αυτό το μαγειρικό σκεύος θα την προστατέψει.

σεισμοςςςςς!!!! Κολωνάκι τωρα …κυρία ανεβαίνει την Βουκουρεστίου…..κλαμα !!!

Gepostet von Lampros Petalis am Freitag, 19. Juli 2019

Πολλοί χρήστες στα social media έσπευσαν να τρολάρουν τη γυναίκα, η οποία επέλεξε αυτό τον τρόπο για να νιώσει ασφαλής, ενώ κάποιοι άλλοι της είπαν ένα μεγάλο respect για τον τρόπο που το αντιμετώπισε.

Ποια είναι η άποψή μας; Ότι ο φόβος είναι φόβος και ο καθένας έχει δικαίωμα να προφυλαχθεί με όποιο τρόπο θεωρεί καλύτερο, ακολουθώντας φυσικά και τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών.

Η συγκεκριμένη γυναίκα προφανώς φοβήθηκε απ’ τον μεγάλο σεισμό, που θύμισε το ’99, και δεν ήθελε να μείνει απροφύλακτη. Εξάλλου, δεν ξέρουμε την ιστορία της γι’ αυτό και δεν έχουμε καμία δουλειά να κρίνουμε.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved