Σε ψυχιατρική κλινική πολύ γνωστή τραγουδίστρια

LIKE US ON FACEBOOK

Σε ψυχιατρική κλινική η Selena Gomez το τελευταίο διάστημα όπως έγινε γνωστό. Τι συμβαίνει με την δημοφιλή και αγαπημένη τραγουδίστρια;

Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική η Selena Gomez σύμφωνα με δημοσιεύματα, η οποία φέρεται να έχει κατάθλιψη και αγχώδεις διαταραχές. Αυτήν την είδηση επιβεβαιώνει σχετικό ρεπορτάζ του Ε!News, ενώ την ίδια είδηση μεταδίδει και το TMZ.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η αγαπημένη τραγουδίστρια προσπάθησε πολλές φορές να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας της αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Προσπαθούσε να παραμείνει αφοσιωμένη στη δουλειά της και έβρισκε διάφορες δραστηριότητες ώστε να είναι καλά ψυχικά. Έγραφε μουσική, τραγουδούσε, πήγαινε συχνά εκδρομές για να ξεχαστεί και να το αντιμετωπίσει μόνη της.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το πρακτορείο TMZ, εισήχθη δύο φορές στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και κατέρρευσε ψυχολογικά. Αντιμετωπίζει κατάθλιψη και αγχώδεις διαταραχές.

Να σημειωθεί πως όπως έχει γίνει γνωστό, η Selena Gomez έχει ερυθηματώδη λύκο (μια αυτοάνοση ασθένεια του ανοσοποιητικού) ενώ αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και με το ήπαρ και χρειάστηκε να κάνει μεταμόσχευση.

Να υπενθυμίσουμε πως η 25χρονη τραγουδίστρια είχε πει πως τα νεφρά της ήταν κατεστραμμένη και η καλύτερή της φίλη ήταν ο δότης που της έσωσε τη ζωή.

«Μέχρι τότε θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την οικογένειά μου και την απίστευτη ομάδα ιατρών για όλα όσα έκαναν για μένα πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Francia Raisa.

Μου έδωσε το απόλυτο δώρο και έκανε για μένα την απόλυτη θυσία, δωρίζοντας το νεφρό της. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Η ασθένεια λύκος εξακολουθεί να είναι πολύ παρεξηγημένη, αλλά σημειώνεται πρόοδος», είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της η τραγουδίστρια.

Διαβάστε περισσότερα:

H Selena Gomez ευχαριστεί τη φίλη της για τη μεταμόσχευση νεφρού κι εσύ θα χρειαστείς ένα πακέτο χαρτομάντιλα

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved