Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ρένια Λουιζίδου το βράδυ της Πέμπτης μίλησε για όλα! Για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς, για τη σκηνή απ’ τους Απαράδεκτους που κόπηκε απότομα, αλλά και για τον σύζυγό της.

Σε πόσα επεισόδια του Καφέ της Χαράς θα παίξει η Ρένια Λουιζίδου;

Η ηθοποιός δήλωσε πως γενικά δεν είναι υπέρ των ριμέικ μόνο εάν υπάρχει κάποια καλή ιδέα. Η ίδια εξήγησε πως το Καφέ της Χαράς, του οποίου η επιστροφή βασίζεται στη συνέχεια του παιδικού φλερτ που είχαν Μανωλάκης και Βάλια, και το οποίο εξελίσσεται σε έναν έρωτα, είναι για εκείνη μια καλή ιδέα, αφού πλέον ο άξονας της ιστορίας γυρίζει γύρω απ’ αυτούς τους δύο.

«Στα νέα επεισόδια προσπαθώ να μαζέψω το κοριτσάκι μου και να μην τα κάνει όλα μαντάρα. Να την πείσω ότι αυτό το χωριό ήταν και παραμένει εχθρικό για εμάς και να σηκωθούμε να φύγουμε. Αλλά αυτή είναι χειρότερη από μένα και δεν τη πείθω», είπε η Ρένια Λουιζίδου για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι η ίδια δεν θα παίξει σε όλα τα επεισόδια, θα παίξει στην αρχή, μετά θα γίνει ένα διάλειμμα και μετά θα ξαναπαίξει στο τέλος.

Εγώ δεν παίζω σε όλα τα επεισόδια. Θα παίξω στην αρχή, θα γίνει ένα διάλειμμα και θα ξαναπαίξω μετά. Θα την αφήσω στο χωριό και θα φύγω αποφασισμένη πως δε μπορώ με τίποτα. Αλλά αυτό που συμβαίνει με τη Χαρά και τον Πώποτα είναι έλξη ετερωνύμων. Που είναι πολύ ετερώνυμα όμως. Νιώθω ότι το Καφέ της Χαράς έχει μια αθωότητα

 Η Ρένια Λουιζίδου για το “μαύρο” στο MEGA

Η Ρένια Λουιζίδου είναι “παιδί του MEGA” αφού μην ξεχνάμε πως συμμετείχε σε μια απ’ τις πιο επιτυχημένες και ιστορικές σειρές του καναλιού, τους Απαράδεκτους.

Η ίδια μίλησε και για το “μαύρο” στο Mega που έγινε πάνω σε μία δική της ατάκα την ώρα που προβάλλονταν οι Απαράδεκτοι.

Πώς τους ήρθε; Τουλάχιστον ας άφηναν να ολοκληρωθεί η σκηνή. Ήταν άγαρμπο. Ήταν άγριο γιατί έγινε πάνω σε μία ατάκα. Θα μπορούσε να τελειώσει μια σκηνή να γίνει πιο ειρηνικά. Ήταν κόψιμο

Η γνωριμία με τον σύζυγό της

Η ηθοποιός, τέλος, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, ενώ είπε πως είναι πολύ ανακουφιστικό που έχει δίπλα της έναν άνθρωπο από άλλο “ανέκδοτο”.

Ήταν πολύ ανακουφιστικό που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο από άλλο ανέκδοτο να με γειώνει

Δες ακόμα:

Πόσα θα είναι τα επεισόδια του Καφέ της Χαράς;