Για τον πρώτο καιρό με το μωρό της στο σπίτι, τη μητρότητα και τα κιλά της εγκυμοσύνης μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου στη Μενεγάκη. Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της ηθοποιού μετά τη γέννηση του γιου της.

Σε ποιον μοιάζει ο γιος της Οικονομάκου; Η ηθοποιός, μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας, αποκάλυψε ότι το βλέμμα και τα μάτια μοιάζουν στον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, ενώ τα χείλη και η μύτη «είναι δικά μου».

Αλλά το βλέμμα είναι τόσο έντονο, που είναι ίδιο του μπαμπά, οπότε αν τους δεις είναι ολόιδιοι. Είναι του μπαμπά το αγόρι

Η Αθηνά Οικονομάκου, στην πρώτη της τηλεοπτική παρουσία μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, εμφανίστηκε με νέο look στα μαλλιά της κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Αναφερόμενη στον γιο της, η Οικονομάκου είπε πως δεν μπορεί να περιγράψει το πώς αισθάνεται ενώ τόνισε πως για εκείνη, όπως νιώθουν όλες οι μαμάδες για τα παιδιά τους, ο μικρός της είναι το πιο όμορφο μωρό στον κόσμο!

Είναι ένα όνειρο που ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου συμβαίνει. Βλέπω το μωρό μου και λέω “είναι δικό μου”! Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει την κατάσταση. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Πήγαν όλα καλά. Για μένα, όπως και για όλες τις μαμάδες, είναι το πιο όμορφο μωρό που έχει γεννηθεί ποτέ. Είναι φανταστικός, είναι πανέξυπνος, είναι πανέμορφος, είναι τρομερά επικοινωνιακός ήδη

Μιλώντας για τα κιλά της εγκυμοσύνης, η ηθοποιός γνωστοποίησε πως πήρε 23 κιλά απ’ τα οποία έχει χάσει τα 15. «Μου έχουν μείνει αρκετά και δεν θέλω να τα χάσω όλα. Γιατί ήμουν πολύ αδύνατη πριν. Θέλω να χάσω 3-4 ακόμα», πρόσθεσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Διαβάστε ακόμα:

Η Αθηνά Οικονομάκου (σχεδόν) μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της! | Video