Πριν μια εβδομάδα κυκλοφόρησε το trailer του «Λόγω Τιμής» και φυσικά όλοι περιμένουμε να μάθουμε πού θα προβληθεί!

Πού θα παίζεται το «Λόγω Τιμής»; Το trailer που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα μάζεψε μέσα σε λίγες ημέρες χιλιάδες views, όπως είναι λογικό, καθώς μας γύρισε πίσω στο παρελθόν σε μια πολύ ωραία σύνδεση με το παρόν!

Η σειρά επιστρέφει για τα καλά, τουλάχιστον αυτό θέλουν οι δημιουργοί και οι ηθοποιοί, δεν έχουμε μάθει, όμως, το πού θα την βλέπουμε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, η σειρά γυρίζεται με στόχο, κατ’ αρχάς να ανέβει στο youtube και να μεταδοθεί μέσω της υπηρεσίας on demand, αλλά δεν αποκλείεται η μεγάλη απήχηση που είχε το trailer να κινητοποιήσει κάποιον από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, ώστε να το εξασφαλίσει.

Κι ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα πού θα παίζεται το «Λόγω Τιμής», το περιοδικό DownTown στο αφιέρωμά του για τη σειρά σημειώνει πως αναμένεται σε λίγες μέρες ν’ ανακοινωθεί το κανάλι που θα αποκτήσει τη σειρά και στόχος είναι να προβληθεί το πρώτο επεισόδιο τον Φεβρουάριο του 2019.

Όπως έχει δηλώσει η σεναριογράφος, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, «είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και μεγάλη η δική μου συγκίνηση που ξαναμπαίνω στις ζωές των παιδιών, αυτών των χαρακτήρων που γέννησα και τόσο αγάπησα».

Τους επτά φίλους και συμμαθητές από την Πάτρα, πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς «Λόγω Τιμής» που παίχτηκε στο Mega Channel το 1997 με μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, ξαναβρίσκουμε 20 χρόνια μετά, στο σήμερα. Κάποιοι έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα

Διαβάστε ακόμα:

«Λόγω τιμής» 20 χρόνια μετά, πάλι στις οθόνες μας! | Video