Η Τζένη Μπαλατσινού είναι έγκυος και αναμένεται να γεννήσει σε 3 με 4 μήνες. Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανακοίνωσε ότι η οικογένεια τους μεγαλώνει μέσα από μία γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι έγκυος

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού διατηρούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά στη σχέση τους από την αρχή της. Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία τελετή που απαρτιζόταν από φίλους και συνεργάτες τον Ιούνιο του 2019.

Ένα χρόνο μετά με την ίδια διακριτικότητα που διέπει την προσωπική τους σχέση και μέσω ενός λιτού μηνύματος από καρδιάς ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είναι αγκαλιά και η ευτυχία τους δεν κρύβεται. Συγκεκριμένα στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Υπουργός Υγείας έγραψε:

Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει. Είμαστε ευτυχείς,γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι έγκυος σε μία πολύ απαιτητική περίοδο για όλους και ιδιαίτερα για τον Βασίλη Κικίλια. Δίνονται πολλές και καθημερινές μάχες ενάντια στον κορονοϊό, μία πανδημία που ήρθε και κανένας δεν περίμενε ότι θα έπαιρνε τόσο επικίνδυνες διαστάσεις.

Διάβασε ακόμα:

Το μήνυμα της Τζένης Μπαλατσινού στον Βασίλη Κικίλια! (Photo)