Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης

LIKE US ON FACEBOOK

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Αναλυτικά όσα αναφέρει σε ρεπορτάζ της, η εφημερίδα Realnews.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η εφημερίδα Realnews, η κατάσταση υγείας του ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη φέρεται να επιδεινώνεται. Ο ηθοποιός νοσηλεύεται στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου», ενώ απ’ το πλάι του δεν λείπει η σύντροφός του Λίλιαν Μπότση.

Σύμφωνα με πηγές κοντινών του ανθρώπων, η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση «μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι από το δικό του και δεν θέλει να προβεί σε καμία δήλωση, σεβόμενη την κατάσταση».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, δίπλα στον Κώστα Ευριπιώτη, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο, εκτός απ’ την Λίλιαν, είναι και η αδερφή του, αλλά και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους.

Αναφορικά με τον λόγο που ο ηθοποιός δεν βγαίνει ν’ απαντήσει στα δημοσιεύματα, οι πηγές αναφέρουν στην εφημερίδα ότι: «Ο Κώστας μάχεται και είμαι βράχος δίπλα του. Δεν θα ασχοληθώ με τέτοια θέματα, όταν υπάρχει ο κίνδυνος από στιγμή σε στιγμή να χάσω τον άνθρωπό μου!».

Σημειώνεται ότι σχεδόν έναν χρόνο πριν, ο Κώστας Ευριπιώτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Ο ίδιος ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, για την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι. Αμέσως μετά υποβλήθηκε στην χειρουργική επέμβαση.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Κώστας Ευριπιώτης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved