Με το διαγωνισμό μαγειρικής να έχει μπει στην τελική ευθεία, η αντίστροφη μέτρηση για να την ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας του MasterChef έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο τελικός του MasterChef, μετά και το reunion όλων των παιχτών στο επεισόδιο της Πέμπτης, είναι προ των πυλών και αναμένεται με πολλές συγκινήσεις. Οι τρεις κριτές ήταν αυτοί που έκαναν το πρώτο σχόλιο πριν τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

Οι τρεις chefs, καλεσμένοι στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έκανα το σχόλιο του, ο καθένας ξεχωριστά.

Τη σκυτάλη πήρε πρώτα ο chef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που θα παρακολουθήσει δύο παίχτες της ομάδας του στον τελικό του MasterChef λέγοντας «η Σπυριδούλα το έλεγε συνεχώς πως ήρθε για να κερδίσει. Δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό της Σπυριδούλας αυτό. Το MasterChef είναι ένα πρωτάθλημα με όρους Κυπέλλου. Αγώνας-αγώνας-αγώνας. Αυτός που θα κερδίσει τον τίτλο θα έχει εξυπηρετήσει καλύτερα αυτόν τον σκοπό».

Στη συνέχεια έκανε ένα λακωνικό σχόλιο ο κ.Ιωαννίδης τονίζοντας πως «όλα κρίνονται στην λεπτομέρεια και είναι ένας αγώνας δρόμου αυτό που χαρακτηρίζει το παιχνίδι», ενώ με τη σειρά του ο Σωτήρης Κοντιζάς υπογράμμισε πως ως κριτές προσπαθούν να είναι δίκαιοι και να κρίνουν με κριτήριο τη γεύση. «Εμείς πρέπει να κρίνουμε το φαγητό στο πιάτο. Αυτός είναι ο ρόλος μας. Από εκεί και πέρα προσπαθούμε με κάποιες παρατηρήσεις να περάσουμε και κάποια άλλα μηνύματα. Αν μιλούσαμε για χαρακτήρες θα ήταν ένας διαφορετικός διαγωνισμός. Παίζει ρόλο σίγουρα ο χαρακτήρας, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με τη βαθμολογία και την κριτική, έχει να κάνει μόνο με το πιάτο» ήταν τα λόγια του.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο με τις δηλώσεις των κριτών για τον τελικό:

Bonus: Mini – spoiler τελικού!

Τις τελευταίες εβδομάδες, αυτού του μαγειρικού μαραθώνιου, παρατηρήσαμε πως έβγαιναν διάφορα spoilers για αποχωρήσεις παιχτών.

Ένα ακόμα spoiler, για τον τελικό νικητή του παιχνιδιού, ήρθε στο φως από την εκπομπή «Ευτυχείτε» που κάνει λόγο για μικρό προβάδισμα του Μανώλη στις τρεις δοκιμασίες.

Παρόλα αυτά, εμείς δεν μένει να περιμένουμε να επιβεβαιωθούν τα ήδη υπάρχον spoiler… Αυτό θα το μάθουμε στις 22 Μαΐου, όπου θα ανακοινωθούν live μετάδοση τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ο Χρήστος Μπάρκας γίνεται ξανά viral σχολιάζοντας το “κρατς”! | Photo