Η ζωή της λαμπερής Scarlett Johansson δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα όπως πιστεύουν πολλοί. Η όμορφη ηθοποιός έβαλε τα κλάματα όταν έμαθε περισσότερες πληροφορίες για τους προγόνους της.

Όπως έχει εξομολογηθεί και η ίδια στο παρελθόν τα παιδικά της χρόνια μόνο εύκολα δεν ήταν καθώς είχε μεγαλώσει τρώγοντας από συσσίτια.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Henry Louis Gates Jr. «Finding Your Roots», θέλοντας να μάθει πληροφορίες για τους προγόνους της.

Όταν όμως έμαθε πως ο θείος της και τα παιδιά του πέθαναν σε γκέτο της Βαρσοβίας κατά τη διάρκεια ναζιστικής εισβολής δεν μπορούσε να συγκρατήσει άλλο τα δάκρυά της.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ τη φρίκη. Είναι τόσο τρελό που ξεπερνάει τη φαντασία», αναφέρει με δάκρυα στα μάτια η εντυπωσιακή ηθοποιός, λέγοντας «είχα υποσχεθεί ότι δεν θα κλάψω, αλλά είναι πολύ δύσκολο».

Με τη μια ανακάλυψη να διαδέχεται την άλλη η Sacrlett Johansson ένιωθε πιο βαθιά συνδεδεμένη με την οικογένεια της κάτι που δεν περίμενε, όωπς εξομολογείται η ίδια.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=83&v=-6qWtB2FGOc

Στο νέο επεισόδιο του «Finding Your Roots», που διανύει την τέταρτη τηλεοπτική του περίοδο, η ηθοποιός θα μάθει επίσης για τις ρίζες του Δανού πατέρα της.