Σάββατο θα προβάλλεται ξανά το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», το οποίο είχε μεταφερθεί Παρασκευή λόγω του Survivor 3. Γιατί αλλάζει εκ νέου ημέρα προβολής;

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα προβάλλεται ξανά Σάββατο, σύμφωνα με το νέο τρέιλερ του ΣΚΑΪ για το επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η εκπομπή μετά την έναρξη του Survivor, προβαλλόταν κάθε Παρασκευή, σημειώνοντας ωστόσο χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Έτσι, ο τηλεοπτικός σταθμός πήρε την απόφαση η εκπομπή να επιστρέψει στην κανονική της ημέρα προβολής, αυτήν που την έχει συνηθίσει και ο κόσμος να προβάλλεται.

Τι θα γίνει με το Survivor «Ελλάδα – Τουρκία», το οποίο προβάλλεται από Σάββατο μέχρι Τετάρτη; Αυτό πιθανότατα θα εξακολουθήσει να προβάλλεται τις ίδιες μέρες, ωστόσο το Σάββατο οι θεατές θα βλέπουν το ριάλιτι επιβίωσης μόνο για μία ώρα από τις 21.00 μέχρι και τις 22.00, όποτε και θα ξεκινάει η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Πάντως, σύμφωνα με το νέο τρέιλερ του ΣΚΑΪ, το επόμενο επεισόδιο της εκπομπής αναμένεται να είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό, καθώς καλεσμένη θα είναι η Πάολα!

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής για το Σάββατο 2 Μαρτίου:

Διαβάστε ακόμη:

To «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αλλάζει ώρα λόγω… Survivor!