Η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού έχει επιδεινωθεί σημαντικά κι όλοι ελπίζουν πλέον σ’ ένα θαύμα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα για τον Κώστα Ευριπιώτη, ο ηθοποιός κάποιες φορές ανοίγει τα μάτια του κι αναγνωρίζει τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται.

Στο πλευρό του συνεχώς είναι η αδελφή του, η σύντροφός του Λίλιαν Μπότση, η πρώην σύζυγός του, Βάλια Κωστοπούλου, και τα δύο τους παιδιά.

Μάλιστα, καθώς γνωρίζουν τη μεγάλη του πίστη στον Θεό, του αφήνουν στο προσκεφάλι του εικόνες και σταυρουδάκια προσπαθώντας κι εκείνοι να νιώσουν ότι έτσι δίνουν κουράγιο στον αγαπημένο τους άνθρωπο, ενώ πρόσφατα τον επισκέφθηκε και ο πνευματικός του ο οποίος τον κοινώνησε.

Θυμίζουμε ότι σχεδόν έναν χρόνο πριν, ο Κώστας Ευριπιώτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Ο ίδιος ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, για την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι. Αμέσως μετά υποβλήθηκε στην χειρουργική επέμβαση.

Διαβάστε ακόμα:

Το μήνυμα των παιδιών του Ευριπιώτη και η φωτογραφία απ’ το νοσοκομείο