Την Κάτια Ταραμπανκό τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, τραβώντας τα βλέμματα με τον χαρακτήρα της. Όμως, ποιο θα είναι το μέλλον της στο γυαλί; Σε ποια εκπομπή θα δούμε την Κάτια Ταραμπανκό στον ΣΚΑΪ; 

Την Κάτια Ταραμπανκό την έχουμε ήδη δει στην τηλεόραση κατά καιρούς πριν το GNTM, ενώ συμμετείχε σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά του ANT1. Η Κάτια βγήκε από το Greece’s Next Top Model κατά το ήμισυ νικήτρια και τώρα μαθαίνουμε τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Το μοντέλο φαίνεται πως έχει συμφωνήσει να βρίσκεται σε εκπομπή απ’ τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ, αντικαθιστώντας μια γυναίκα που αποχώρησε απ’ αυτή την εκπομπή. Ποια όμως; Σε ποια εκπομπή θα βρίσκεται η Κάτια Ταραμπανκό στον ΣΚΑΪ;

Το όμορφο μοντέλο, που τράβηξε τα βλέμματά μας στο GNTM, θα συμμετέχει στην εκπομπή “Θαλασσόλυκοι” του ΣΚΑΪ, μαζί με Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο και θα αντικαταστήσει την Κάλια Ελευθερίου.

Να θυμίσουμε πως την είδηση είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το “Πρωινό” του Ant1, όμως την επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Μάλιστα, ο Γιάννης Δρυμωνάκος το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουνίου βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα δε Γίνεται» και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε την είδηση αυτή, ότι δηλαδή η Κάτια Ταραμπανκό, που γνωρίσαμε μέσα από την τελευταία σεζόν του GNTM, θα είναι η αντικαταστάτρια της Κάλιας Ελευθερίου στην ταξιδιωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός πρωταθλητής στην κολύμβηση είπε χαρακτηριστικά πως «Νομίζω πως έχει κλείσει ήδη η Κάτια. Πότε θα ξεκινήσουμε και τι θα συμβεί θα το μάθουμε σε λίγο καιρό από την εταιρεία παραγωγής». Ο Γιάννης Δρυμωνάκος τόνισε πως με τον Γιάννη Αποστολάκη ανυπομονούν πότε θα ξαναφύγουν και θα ξεκινήσουν και πάλι να ταξιδεύουν.

Αναμένεται να δούμε στις οθόνες μας την Κάτια να ταξιδεύει μαζί με την υπόλοιπη παρέα των “Θαλασσόλυκων” στον ΣΚΑΪ.

Διάβασε ακόμα:

Κι όμως η Κάτια έπαιζε σε καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1!