Ρούλα Ρέβη: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η απόφαση να εγκαταλείψει το σχολείο

LIKE US ON FACEBOOK

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Ρούλα Ρέβη, η οποία μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και για άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η Ρούλα Ρέβη στην Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αποκαλύπτοντας πως είχε εντάσεις και τσακωμούς στην οικογένειά της.

Η φωτογράφος είπε ότι οι γονείς της κλέφτηκαν σε μικρή ηλικία και, μπορεί ν’ αγαπήθηκαν πολύ, όμως, τελικά δεν έμειναν μαζί.

Η ίδια είπε πως έγινε μια αντιδραστική έφηβη κυρίως λόγω των οικονομικών προβλημάτων και του μποέμ χαρακτήρα του πατέρα της, με αποτέλεσμα ν’ αποφασίσει να εγκαταλείψει το σχολείο, κάτι το οποίο αποκάλυψε για πρώτη φορά.

Κάποια μέρα μου την έδωσε. Θυμάμαι το κλικ που έγινε στο κεφάλι μου σαν χθες. Του στιλ “τώρα θα σας πάρει όλους ο διάολος”… Έκανα ο,τι μου κατέβαινε. Όλα τα αντίθετα πράγματα συνεχώς. Μου την έδωσε και τα παράτησα όλα! Σταμάτησα να διαβάσω, σταμάτησα τα πάντα. Ήμουν 17 χρονών, ξυπνούσα και την ώρα του σχολείου πήγαινα, τους κοιτούσα και έφευγα. Πήγαινα στο Πασαλιμάνι και καθόμουν 6 ώρες. Το σχολείο δεν το τελείωσα και είναι κάτι που λέω για πρώτη φορά. Είμαι πολύ περήφανη που τα κατάφερα στη ζωή μου χωρίς να έχω τελειώσει το σχολείο

Όμως, όταν ανακάλυψε το ταλέντο της για τη φωτογραφία, κατάλαβε τι ήταν αυτό που ήθελε να κάνει και γι’ αυτό διέγραψε και συνεχίζει να διαγράφει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα.

Το χαστούκι που έριξε σε θαυμάστρια του Τότσικα

Η γνωστή φωτογράφος, χωρίς κανένα κόμπλεξ, δεν δίστασε να μιλήσει για το χαστούκι που είχε δώσει σε θαυμάστρια του συντρόφου τους, η οποία όπως είπε «του τριβόταν» πολύ προκλητικά.

Δεν έχω νιώσει ποτέ ανασφάλεια δίπλα στον Αποστόλη. Πιο πριν ήμουν τρομερά ζηλιάρα. Ο Αποστόλης δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Στην αρχή λίγο ζήλευα γιατί ένιωθα ότι με γράφανε αυτές που τον πλησιάζανε. Ακόμα έρχονται και του την πέφτουνε. Έχει τύχει να είμαστε σε πρεμιέρα κι εγώ να φεύγω και να είναι μια επώνυμη γυναίκα και να του λέει κάτι. Ο Αποστόλης, όμως, μου τα λέει. Έχω ρίξει χαστούκι σε μια κοπέλα γιατί ήταν τρομερά προκλητική. Είχε πολύ κόσμο στο μπαρ και περνούσε και πίεζε το στήθος της πάνω στον Αποστόλη. Ξαναπερνάει, της λέω μπορείς να περάσεις απ’ έξω από το τραπέζι μας αν γίνεται; Και μου λέει… άντε στο διάολο. Ξαναπερνάει, ξανατρίβεται, της ρίχνω μια ανάποδη, την πιάνω από το μαλλί, τη ρίχνω, την πήραν σηκωτή οι φίλοι της και φύγανε

Δες ακόμα:

Δύο παιδιά, ένας σύζυγος και ένας φακός: Η Ρούλα Ρέβη σε μια απόλυτα ειλικρινή συνέντευξη στο iPop!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved