«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Rihanna και Snapchat! Η τραγουδίστρια δεν “χαρίστηκε” στην εφαρμογή και ζητά από τους εκατομμύρια fans της να διαγράψουν το Snapchat. Γιατί;

Γιατί η Rihanna ζητά απ’ τους fans της να διαγράψουν το Snapchat; Όλα ξεκίνησαν όταν η πλατφόρμα έβγαλε μια διαφήμιση στις ΗΠΑ με ένα είδος παιχνιδιού, το οποίο ζητούσε από τους χρήστες να επιλέξουν:

«Τι προτιμάς; Να χτυπήσεις τον Chris Brown ή να χαστουκίσεις τη Rihanna;». Η διαφήμιση αναφερόταν στην κακοποίηση της τραγουδίστριας απ’ τον τότε σύντροφό της Chris Brown.


Φυσικά, το Snapchat προσπάθησε να μαζέψει τα αμάζευτα… και δήλωσε πως απέσυρε τη διαφήμιση.

Η διαφήμιση εξετάστηκε και εγκρίθηκε από λάθος, καθώς παραβιάζει τη διαφημιστική πολιτική μας. Αποσύραμε αμέσως τη διαφήμιση το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν το αντιληφθήκαμε. Λυπούμαστε που αυτό συνέβη

Και παρ’ όλο που το Snapchat ζήτησε συγγνώμη για αυτήν την -μάλλον άτυχη- διαφήμιση, η τραγουδίστρια ήταν ακάθεκτη.

Με ένα Insta Story της η Rihanna ζητά απ’ τους fans της να διαγράψουν το Snapchat.

«Καλό (μου) SNAPCHAT, γνωρίζετε ήδη ότι δεν είστε η αγαπημένη μου εφαρμογή. Προσπαθώ να καταλάβω ποιος ήταν ο στόχος αυτού του χάους! Ξοδέψατε χρήματα για να δώσετε ζωή σε κάτι που εσκεμμένα χλευάζει τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας!!!Σκέφτομαι όλες τις γυναίκες, τα παιδιά και τους άνδρες θύματα ενδοοικογενειακής βίας στο παρελθόν και ιδίως όλους όσοι δεν έχουν ακόμα μιλήσει… Δεν θα σας εγκαταλείψουμε! Ντροπή σε εσάς. Διαγράψτε αυτήν την εφαρμογή και τις συγγνώμες της», ήταν η ανάρτηση της τραγουδίστριας.

Και φυσικά στο πλευρό της στάθηκαν εκατομμύρια followers της, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσανασχέτηση τους προς το Snapchat.

«Είναι τρομερό. Φοβερό που κάποιος μπόρεσε να το θεωρήσει αστείο. Φοβερό που κάποιος το βρήκε εντάξει. Τρομερό που μια εταιρεία το ενέκρινε» σχολίασε σχετικά η Chelsea Clinton.

Να υπενθυμίσουμε πως τον Φεβρουάριο, η Kylie Jenner με ένα και μόνο της Tweet στο οποίο αναρωτιόταν ποιος χρησιμοποιεί πλέον το Snapchat, κόστισε 1,3 δις. εκατομμύρια δολάρια στην εφαρμογή!

Αφήστε μας να μαντέψουμε ποιος θα βγει νικητής….