Οπαδός του body positivity και χωρίς κανένα κόμπλεξ, η Ashley Graham αποτελεί ένα παράδειγμα για όλες τις γυναίκες. Την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε για την αυτοπεποίθησή της. Δίδαξε σε πολλές γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους και τώρα η ανάρτησή της επιβεβαιώνει όλους τους λόγους για τους οποίους δίνει έμπνευση. Η νέα ανάρτηση της Ashley Graham είναι μια φωτογραφία της, στην οποία δείχνει τα σημάδια που της άφησε η εγκυμοσύνη.

Δεν είναι το γεγονός ότι δείχνει τα σημάδια και τις ραγάδες που κάνει αυτή την ανάρτηση μοναδική και αξιοθαύμαστη. Είναι το ότι νιώθει περήφανη γι’ αυτά τα σημάδια και το δείχνει!

Αγαπάει το mom body της και 6 μήνες αφότου έγινε μανούλα δείχνει το σώμα της, ενώ φωτογραφίζεται για μια νέα καμπάνια για μαγιό.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν απ’ τον σύζυγό της και πρόκειται για μαγιό απ’ την τελευταία της συλλογή.

Καμία φωτογραφία δεν έχει υποστεί Photoshop, γιατί απλά δεν υπάρχει λόγος! Είναι αληθινές και τραβήχτηκαν πολύ απλά στο σπίτι της οικογένειας!

«Μερικά πράγματα που μου αρέσουν: Ένα χαριτωμένο μαγιό και μια φωτογράφηση στην αυλή με την οικογένεια! Περάσαμε τόσο υπέροχα το καλοκαίρι στη Νεμπράσκα και αυτά τα μαγιό με κάνουν να νιώθω υπέροχα το πρώτο μου καλοκαίρι ως μαμά», έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο στην ανάρτηση.

Η ανάρτηση της Ashley Graham:

«Πολλές γυναίκες μπορεί να έχουν προβλήματα εικόνας και σώματος. Θέλω να καταλάβουν ότι όλοι έχουμε πράγματα που μας έχει πει η κοινωνία να καλύψουμε, αλλά γιατί πρέπει να το κάνουμε αυτό; Έχω περισσότερο βάρος. Έχω ραγάδες και στην αρχή έπρεπε πραγματικά να κάνω πολλές συζητήσεις με τον εαυτό μου και να πω στον εαυτό μου, “Εντάξει, νέο σώμα, νέα νοοτροπία”», έχει πει η Ashley Graham για το σώμα της.

Αφότου είδε τις φωτογραφίες της καμπάνιας δήλωσε πως νιώθει πιο δυνατή και περήφανη για το νέο της σώμα!

Δες ακόμα:

Στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας για την Ashley Graham

Photo: Instagram account/ ashleygraham