Μετά την ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα το απόγευμα της Τρίτης για την αποχώρησή τους απ’τον ΣΚΑΪ, φαίνεται πως η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια. Η λακωνική απάντηση του ΣΚΑΪ στον Κανάκη.

Με επίσημη ανακοίνωση ο ΣΚΑΪ απαντά στον Αντώνη Κανάκη και όπως φαίνεται θα οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες. Ας πάρουμε, όμως, την ιστορία απ’την αρχή.

Το απόγεμα της Τρίτης, οι Ράδιο Αρβύλα ανακοίνωσαν μέσα απ’ τα social media τους πως αποχωρούν απ’ το κανάλι του Φαλήρου αφήνοντας αιχμές για τη συνεργασία τους με τον σταθμό, μιλώντας για τα όσα “πρωτόγνωρα” εισέπραξαν σε «επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους». Παράλληλα, αναφέρθηκαν στην πληροφόρηση μιας μερίδας των Μέσω που είχαν από την πλευρά του ΣΚΑΪ αναφορικά με τις αναβολές της εκπομπής.

Σήμερα Τετάρτη μάλιστα, η δικηγόρος του Αντώνη Κανάκη ανακοίνωσε πως για τα όσα ανακριβή και παραπλανητικά διαδόθηκαν θα ακολουθήσουν τη νομική οδό. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Παναγουλέα σύμφωνα με δήλωσε που μετέδωσε το STAR ανέφερε πως η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπορούσε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια

Η απάντηση του ΣΚΑΪ στον Κανάκη

Ο ΣΚΑΪ με μια λακωνική ανακοίνωση απάντησε στον Αντώνη Κανάκη και στην υπόθεση που όπως φαίνεται έχει ανοίξει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη. Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης

Προηγουμένως, πηγές απ’ τον σταθμό ανέφεραν πως ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης έθεσε τον εαυτό του εκτός ΣΚΑΪ, με τον σταθμό να ισχυρίζεται πως ήταν τυπικός στις υποχρεώσεις τους κάτι που δεν ισχύει -σύμφωνα πάντα με πηγές απ’ τον σταθμό- απ’ την άλλη πλευρά.

«Ο σταθμός από την πρώτη ως και την τελευταία ημέρα ήταν τυπικός στις συμβατικές υποχρεώσεις του την ίδια στιγμή που εκείνος δεν τις τήρησε. Μετά από συνεχείς αναβολές και παράλογες απαιτήσεις ήλθε αυτή η ανακοίνωση από την πλευρά του για να οριστικοποιήσει την διακοπή της συνεργασίας του ΣΚΑΪ με την ομάδα του», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα:

Ανακοίνωση Ράδιο Αρβύλα: Τέλος η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ