Ομολογουμένως το “The booth” είναι μια εκπομπή που πάει πολύ καλά και προσελκύει τον κόσμο, ο οποίος φαίνεται να την αγαπά ιδιαίτερα. Ωστόσο, το “The booth” θα συνεχιστεί και τη νέα τηλεοπτική σεζόν; 

Τέσσερις γυναίκες από διαφορετικούς χώρους, τις οποίες έχουμε αγαπήσει μέσα απ’ την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα, ενώθηκαν κι έγιναν μια απολαυστική παρέα. Έβαλαν ως στόχο να κουβεντιάζουν στον αέρα με τους τηλεθεατές όσα θα κουβέντιαζαν με τους φίλους τους και τα κατάφεραν, αφού ο κόσμος ανταποκρίνεται ιδιαίτερα με συνεχή τηλεφωνήματα, ενώ οι χρήστες του Twitter δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο κάθε μέρα.

Ερωτικές σχέσεις, φιλίες, αγωνίες στη δουλειά, όνειρα και στόχοι έχουν γίνει θέμα συζήτησης και πεδίο ανταλλαγής απόψεων με τις παρουσιάστριες της εκπομπής του Open να προσπαθούν να λύσουν καθημερινά κάθε πρόβλημα και προβληματισμό των τηλεθεατών που παίρνουν τηλέφωνο και τις εμπιστεύονται.

Μέχρι στιγμής δεν υπήρχε ενημέρωση από το κανάλι αν η συγκεκριμένη εκπομπή θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ή θα σταματήσει, ωστόσο οι παρουσιάστριες έδωσαν την απάντηση.

Το “The booth” θα συνεχιστεί και τη νέα τηλεοπτική σεζόν; 

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής η Σοφία Μουτίδου θέλησε να κάνει γνωστή την είδηση, αν και οι υπόλοιπες τρεις προσπαθούσαν να τη συγκρατήσουν. Ωστόσο, τελικά οι τέσσερις παρουσιάστριες συμφώνησαν να κάνουν την ανακοίνωση, λέγοντας με μια φωνή “εμείς τον Χειμώνα θα συνεχίσουμε την εκπομπή”. Φυσικά και οι τέσσερις γυναίκες δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, πανηγυρίζοντας on air στο πλατό της εκπομπής.

Έτσι λοιπόν, η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κρυσταλλία Ρήγα και η Σοφία Κουρτίδου θα συνεχίσουν να μας κρατούν συντροφιά με το “The booth” στη συχνότητα του Open.

Δες την ανακοίνωση από τις τέσσερις παρουσιάστριες της εκπομπής: 

Διάβασε ακόμα:

Οι εκφράσεις της Σοφίας Μουτίδου στο “The booth” βάζουν “φωτιά” στο Twitter!