Αρκετά έμεινε η εκπομπή χωρίς αυτή. Ήρθε η ώρα που η Πηνελόπη Αναστασοπούλου επέστρεψε στο “The booth”  κι αυτή είναι η έναρξη της εκπομπής. 

Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κρυσταλλία Ρήγα και η Σοφία Κουρτίδου ενώθηκαν κι έγιναν μια απολαυστική παρέα. Έχουν βάλει ως στόχο να κουβεντιάζουν στον αέρα με τους τηλεθεατές όσα θα κουβέντιαζαν με τους φίλους τους. Ερωτικές σχέσεις, φιλίες, αγωνίες στη δουλειά, όνειρα και στόχοι γίνονται θέμα συζήτησης και πεδίο ανταλλαγής απόψεων.

Όμως, τις προηγούμενες ημέρες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρισκόταν σε διακοπές κι απουσίαζε από την εκπομπή του Open, «The booth». Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της Φώτη Μπενάρντο και τις δυο κόρες τους, Λυδία και Ηλέκτρα στο Κάτω Σάμικο της Ηλείας. Ωστόσο, όπως είχε αποδείξει κι η ίδια συνέχιζε να παρακολουθεί την εκπομπή.

Η Σοφία Μουτίδου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία είχαν μείνει μόνες τους και κάθε μέρα είχαν κι από έναν διαφορετικό καλεσμένο, προκειμένου να συμπληρωθεί η τετράδα και να καλυφθεί το κενό.

Ωστόσο, οι μέρες πέρασαν κι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου επέστρεψε στο “The booth” με τις συμπαρουσιάστριές της να την υποδέχονται με ιδιαίτερη χαρά. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην επική φάρσα που έκανε η Πηνελόπη στη Σοφία Μουτίδου την προηγούμενη εβδομάδα, αφήνοντας άφωνο όλο το πάνελ της εκπομπής.

Δες όλα όσα έγιναν στην έναρξη της εκπομπής: 

 

Διάβασε ακόμα:

“The booth”: Η επική φάρσα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στη Σοφία Μουτίδου που την άφησε άφωνη