Παραμονή Χριστουγέννων έκαναν πολλοί με το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” για ακόμα μία χρονιά και τον Σπύρο Παπαδόπουλο να υποδέχεται λαμπερούς καλεσμένους. 

Όμως, η γνωστή αυτή εκπομπή δεν ήταν η μόνη που έκανε νούμερα το βράδυ της Τρίτης, 24 Δεκεμβρίου. Την ίδια ώρα παιζόταν και η σειρά “Μόνος στο σπίτι 2” που για ακόμα μία φορά τράβηξε τα βλέμματα πολλών. Όμως, ποιον προτίμησε το κοινό; Το Σπύρο Παπαδόπουλο με τους σπουδαίους ερμηνευτές και τους λαμπερούς καλεσμένους, όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κρατερός Κατσούλης ή τον Κέβιν ΜακΚάλιστερ, που ήταν μόνος στο σπίτι στη Νέα Υόρκη;

Η εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” ξεκίνησε στις 21:00 και τελείωσε στη 01:00 και σημείωσε μέσο όρο 17,8% στο δυναμικό κοινό και 24,9% στο γενικό σύνολο.

Από την άλλη πλευρά, η ταινία “Μόνος στο σπίτι 2” ξεκίνησε στις 21:00 και τελείωσε στις 23:30 και είχε μέσο όρο 27,2% στο δυναμικό κοινό και 19,9% στο γενικό σύνολο. Στο ίδιο διάστημα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε 17,8% στο δυναμικό και 25% στο γενικό.

Μέχρι πότε θα συνεχιστεί το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”;

Πολλοί είναι, ακόμα, αυτοί που αναρωτιούνται μέχρι πότε θα προβάλλεται το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, τη στιγμή που αναμένεται να παρθούν αποφάσεις από το κανάλι με τη νέα χρονιά σχετικά με το ποια προγράμματα θα συνεχίσουν και σε ποια θα μπει τέλος.

Στην περίπτωση του Σπύρου Παπαδόπουλου τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι κάθε φορά σταθερά και κρίνονται καθαρά από το είδος του μουσικού αφιερώματος που έχει κάθε εβδομάδα.

Παρ’ όλα αυτά, να θυμίσουμε ότι μέσα στο 2019 ο Σπύρος Παπαδόπουλος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου, κάτι που δείχνει ότι η βραδινή του εκπομπή θα συνεχιστεί πιθανότατα μέχρι το 2021.

Δες ακόμα:

Τα εντυπωσιακά νούμερα του τελικού του GNTM και η εξήγηση του Star για το σύστημα!