Το βράδυ της Παρασκευής η Άννα Βίσση στο Mega κράτησε συντροφιά με τα τραγούδια της σε όλους όσους είναι σπίτι και νιώθουν μόνοι. 

Μετά την ξεχωριστή βραδιά του Αντώνη Ρέμου στο Mega σειρά είχε η Άννα Βίσση, η οποία τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες -όχι μόνο δικές της- ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο είχε καθηλωθεί από της έντεκα στο Mega, τουλάχιστον έτσι φαίνεται να έγινε.

Μεταξύ άλλων η Άννα Βίσση μίλησε και με την κόρη της Σοφία Καρβέλα, η οποία βγήκε μέσω Skype από τη Φλόριντα όπου περνάει την καραντίνα για να μιλήσει στη μητέρα της.

Επιπλέον, η Άννα Βίσση αποκάλυψε το μεγάλο καβγά της με τον Νίκο Καρβέλα όταν έγραφαν το “Δώδεκα”, λέγοντας πως «Γράφτηκε εδώ μέσα, το 1985, αν δεν κάνω λάθος. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε έναν μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε, μου είπε “δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θέλω. Θα μάθεις να τραγουδάς;” και σηκώθηκε κι έφυγε, με παράτησε. Έμεινα όλη τη νύχτα και κοιμήθηκα εδώ, με πήρε ο ύπνος από την κούραση. Και με ξύπνησε η ηλεκτρική σκούπα μιας κοπέλας που ήρθε να καθαρίσει. Γύρω στις 11 το πρωί, μπαίνω μέσα τσαντισμένη, λέω… δεν είναι δυνατόν, θα το πω. Του άρεσε μετά, με αγκάλιασε, με φίλησε».

Τα σχόλια στο Twitter για την εμφάνιση που έκανε η Άννα Βίσση στο Mega είναι απίστευτα πολλά. Ο κόσμος δεν σταμάτησε όλη την ώρα να στηρίζει την τραγουδίστρια και να στηρίζει θετικά αυτή την πρωτοβουλία.

Η Άννα Βίσση έγινε βασίλισσα στις καρδιές των τηλεθεατών, που τραγουδούσαν μαζί της, αλλά από το σπίτι.

Η υποστήριξη ήταν μεγάλη!

Τα όμορφα κι ενθαρρυντικά λόγια του κόσμου για την τραγουδίστρια δεν σταμάτησαν, ακόμα κι όταν εκείνη σταμάτησε να τραγουδάει.

Οι Έλληνες ενώθηκαν σε μια όμορφη και ξεχωριστή βραδιά, ακόμα κι αν κάποιοι από αυτούς δεν βρίσκονται στην Ελλάδα.

Όσο γι’ αυτό… Μάλλον είναι ένα τραγούδι που ταιριάζει στην περίσταση!

Άλλοι συγκινήθηκαν, άλλοι τραγουδούσαν, άλλοι χόρευαν κι άλλοι θαύμαζαν απλά την τραγουδίστρια αυτή.

Και φυσικά κανείς τους δεν ήθελε να τελειώσει αυτή η βραδιά!

Θυμήσου την βραδιά του Αντώνη Ρέμου στο Mega:

“Φωτιές” άναψε ο Ρέμος στο Twitter μετά την ξεχωριστή βραδιά στο Mega!