Ανακατατάξεις προέκυψαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η οποία τον τελευταίο καιρό δημιουργεί εκ νέου την ομάδα της. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν μαθεύτηκε το νέο πρόσωπο στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται”, που θα βρίσκεται στο πλάι της Ελληνίδας παρουσιάστριας.

Όπως είχε ενημερώσει, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η εκπομπή του Alpha είχε ηχηρές αποχωρήσεις. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Παναγιώτης Χατζηδάκη θα λείπουν τη νέα σεζόν από το πλευρό της Ναταλίας Γερμανού.

Ωστόσο, οι απουσίες για τη φετινή σεζόν της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται” δεν σταματούν εκεί. Στην ίδια ανάρτηση, με την ενημέρωση για την αποχώρηση των παραπάνω, γίνεται λόγος και για άλλες αποχωρήσεις από το staff της εκπομπής. Η αρχισυντάκτρια, ο σκηνοθέτης και πολλά μέλη της δημοσιογραφικής ομάδας της Ναταλίας  Γερμανού θα απουσιάζουν τη νέα σεζόν, καθώς συζητούν με άλλα κανάλια.

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού:

Ο «παλιός» και το νέο πρόσωπο στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται”:

«Πιστός» στρατιώτης, και για τη νέα σεζόν, θα παραμείνει ο Κώστας Τσουρός, στο πλάι της αγαπημένης του Ναταλίας.

Οι πολλές αποχωρήσεις, ανάγκασαν το κανάλι να κάνει «μεταγραφές» για να ενισχύσει την ομάδα του “Καλύτερα δεν γίνεται”. Όπως αποκαλύφθηκε, νέα συνεργάτιδα της πολύπειρης παρουσιάστριας, από τη νέα σεζόν, θα είναι η Εβελίνα Νικολίζα. Την είδηση αυτή έκανε γνωστή η μητέρα της δημοσιογράφου, Μπέσυ Αργυράκη.

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες του Ζnews.gr, στο πάνελ της εκπομπής θα βρίσκεται ακόμα η αρχισυντάκτρια του ΟΚ! Ναταλία Αργυράκη, ενώ τις ζωντανές συνδέσεις θα αναλάβει η δημοσιογράφος Ράνια Αλευρά που βρισκόταν στο πλευρό του Σπύρου Χαριτάτου στο Open.

Tέλος, οι μεταγραφές για τη νέα σεζόν της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται”, πρόκειται να κλείσουν με την Σοφία Τσίπα, η οποία μετράει δεκαετή πορεία στο κανάλι του ΣΚΑΙ.

Διάβασε ακόμα, ποιος συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού μετακόμισε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου;

“Εισβάλλει” στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό (Video)