Έπειτα από πολλά teasers και δεκάδες φωτογραφίες στα social media της εκπομπής, έγινε γνωστή η ημερομηνία του trailer της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι”. Πότε θα δούμε ολοκληρωμένο το trailer για το “Καλό Μεσημεράκι”;

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Νίκος Μουτσίνας με την παρέα του, στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ, δουλεύουν πυρετωδώς για τη δημιουργία του trailer για το “Καλό Μεσημεράκι”.

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο trailer το κανάλι, μας έχει προϊδεάσει, δείχνοντας μας αποσπάσματα από τις σκηνές του. Το κάνουν ο Νίκος Μουτσινάς, η μπάντα Alcatrash και οι υπεύθυνοι στα social media της εκπομπής, θέλοντας να μας κρατήσουν σε αγωνία.

Εν τέλει, η παραγωγή μέσω του Instagram έκανε γνωστή την ημερομηνία που θα προβληθεί ολόκληρο το trailer της εκπομπής. Έτσι, λοιπόν, στις 20 Αυγούστου όλοι οι fans της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι”, θα σταθούμε μπροστά από τις οθόνες μας για να παρακολουθήσουμε το πολυσυζητημένο trailer.

Δες το ποστ της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι”:

Να θυμίσουμε πως το trailer γυρίστηκε σ’ένα σπίτι και το θέμα του είναι ένα μεγάλο πάρτι ή μάλλον η μέρα μετά από ένα μεγάλο πάρτι. Στις φωτογραφίες και στα video που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς βλέπουμε όλη την παρέα του “Καλό Μεσημεράκι” σε κατάσταση hangover.

Γι’ αυτό λοιπόν, αν κρίνουμε από τις δημοσιεύσεις και τις φωτογραφίες που έχουν ανεβεί για το promo του trailer μπορούμε να πούμε πως η νέα σεζόν θα είναι πιο αστεία από ποτέ. Μακάρι οι προσδοκίες μας να βγουν αληθινές και να απολαύσουμε το trailer της εκπομπής.

Διάβασε ακόμα ποιοι αποχώρησαν από το “Καλό Μεσημεράκι”:

Αποχωρήσεις απ’ το Καλό Μεσημεράκι