Έκανε πρεμιέρα το “Ιστορίες Μόδας” με την Κάτια Ζυγούλη το Σάββατο 6 Ιουνίου στην ΕΡΤ. Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα της εκπομπής. 

Μέσα από συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, το μοντέλο θα προσεγγίσει τις νέες τάσεις και θα κληθεί να επικοινωνήσει στο κοινό την ιστορία κάθε ρούχου. Επιπλέον, θα έρχεται σε άμεση επαφή με τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν στο χώρο της μόδας και μαζί τους θα ανιχνεύει τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα παράγει και εξάγει ιδέες και σχέδια, με στυλ και άποψη.

Στην εκπομπή αυτή κάθε Σάββατο θα βλέπουμε διάσημους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αξεσουάρ και κοσμημάτων, μακιγιέρ, φωτογράφους, κομμωτές, δημοσιογράφους και μοντέλα, που θα ταξιδέψουν στο χρόνο, τα χρώματα, τα υφάσματα, τα πατρόν, τις υφές, τα κουρέματα και το μακιγιάζ… σε όλα αυτά που ορίζουν διαχρονικά τις τάσεις της μόδας και φυσικά η Κάτια Ζυγούλη θα είναι εκεί για να κάνει το ταξίδι αυτό στο χώρο της μόδας ακόμα πιο ευχάριστο και ενδιαφέρων με ανθρώπινες ιστορίες πίσω από τις «Ιστορίες Μόδας».

Έτσι λοιπόν, έκανε πρεμιέρα το “Ιστορίες Μόδας” με την παρουσίαση ενός σημαντικότατου ανθρώπου από τον χώρο του κοσμήματος, του σχεδιαστή Μηνά Σπυρίδη, που πριν από λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή.

Η Κάτια Ζυγούλη, όπως είδαμε, πήρε συνέντευξη από ανθρώπους που συνέδεσαν τη ζωή τους με τον σχεδιαστή αυτό, όπως ο Λευτέρης Λαζάρου, η σύζυγός του, Τζίνα αλλά και τα παιδιά του, Αρίωνα και Προμηθέα, που ακολουθούν τα δικά βήματα του πατέρα τους.

Στην εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη “Ιστορίες Μόδας” προβλήθηκαν, ακόμα, πλάνα από το ντοκιμαντέρ του γιου του όπου ο ίδιος ο σχεδιαστής μιλά για τη ζωή του.

 

Μάλιστα, ο Λευτέρης Λαζάρου παρουσίασε ένα ειδικό κουτάλι που έφτιαξε ο Μηνάς για να τρώει το παγωτό κυπελλάκι και χάρισε ένα στον σεφ που το έχει πάντα μαζί του στην κουζίνα όταν μαγειρεύει.

 

Διάβασε ακόμα:

Κάτια Ζυγούλη: Με δική της εκπομπή στην τηλεόραση | Το trailer