Ο Alpha, θέλοντας να ενισχύσει την πρωινή του ζώνη, έφερε νέα πρόσωπα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day. Οι αποχωρήσεις που έγιναν από την εκπομπή, έφεραν σε τέτοιο σημείο τη διοίκηση του καναλιού, με αποτέλεσμα να γίνουν… μεταγραφές.

Τις τελευταίες μέρες, έχουν γίνει γνωστά δύο πρόσωπα, που από τη νέα σεζόν θα βρίσκονται στο πλάι της Ελληνίδας παρουσιάστριας. Αμφότερα, τα δύο καινούρια μέλη της εκπομπής, ανακοίνωσαν την νέα τους συνεργασία μέσω Instagram με τους παρατηρητικούς να πιάνουν αμέσως τα νοήματα των αναρτήσεων.

Τα νέα πρόσωπα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα είναι, η Όλγα Λαφαζάνη και ο αγαπημένος φίλος της παρουσιάστριας Δημήτρης Παπανώτας. Με τον δεύτερο, μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Happy Day”, έχει ξανασυνεργαστεί μαζί του.

Οι αναρτήσεις των νέων συνεργατών της Τσιμτσιλή για το νέο τους βήμα:

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η ανακοίνωση της συμμετοχής τους στο “Happy Day”, έγινε μέσω Instagram. H Όλγα Λαφαζάνη διάλεξε ένα πιο ξεκάθαρο τρόπο να δείξει, ότι θα βρίσκεται στο κανάλι του Alpha. Πιο συγκεκριμένα, βγάζοντας μια φωτογραφία, όπου έχει φόντο τις εγκαταστάσεις του σταθμού γράφει «Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από 2 χρόνια και τα συναισθήματα ανάμεικτα !!! Από τη μια η χαρά , ο ενθουσιασμός , η όρεξη γι’ αυτό που αγαπώ τόσο πολύ ! Και από την άλλη οι τύψεις που φεύγω από τα παιδάκια μου μετά από τόσο καιρό που ήμουν μαζί τους συνέχεια στο σπίτι . Νιώθετε κι εσείς οι μανούλες έτσι , όταν ξεκινάτε πάλι δουλειά;».

Από την άλλη, ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε πιο παινχνιδιάρικη την ανακοίνωση του στην εκπομπή “Happy Day”. O ίδιος αναδημοσίευσε ένα ποστ του Κώστα Φραγκολιά, όπου στα hashtag έχει βάλει το όνομα της εκπομπής “Happy Day”.

Να υπενθυμίσουμε πως από το χρόνου η εκπομπή θα είναι τρίωρη!

Διάβασε ακόμα πού θα βρίσκονται οι πρώην παίκτες του MasterChef, Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλλος:

Είναι επίσημο! Σ’ αυτή την εκπομπή θα βρίσκονται Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη!