Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο αγαπημένος μας ηθοποιός, κάτι που τον κρατά μακριά απ’ τις θεατρικές τους υποχρεώσεις. Ο ηθοποιός θα συμμετείχε στην παράσταση «Αχαρνής» του Αριστοφάνη, όμως, με μια ανάρτησή στο Facebook ανακοίνωσε πως δεν θα καταφέρει να κάνει την περιοδεία λόγω προβλήματος υγείας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή του, θα πρέπει να ξεκουραστεί, να προστατέψει τον εαυτό του, ώστε να ξεπεράσει το θέμα με την υγεία του και να μπορέσει να επιστρέψει στις θεατρικές του υποχρεώσεις τον Χειμώνα.

Η ανάρτηση στο Facebook:

«Δυστυχώς λόγω ενός σοβαρού θέματος υγείας που μου προέκυψε δεν θα καταφέρω να είμαι στην περιοδεία στους Αχαρνης …..για να γίνω καλύτερα θα πρέπει να προστατέψω το σώμα μου ώστε να μπορώ να είμαι εντάξει για όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του χειμώνα αλλά και για εμένα τον ίδιο….εύχομαι στην ομάδα που θα κατέβει με τους Αχαρνης στην περιοδεία του καλοκαιριού να είναι υγιείς τυχεροί και γεμάτοι ενέργεια και κόσμο ,μόνο τα καλύτερα!!!!κυριε Τσιανο κύριε Φιλλιπιδη κύριε Χαϊκάλη κύριε Κόκλα κύριε Παπαματθαίου κύριε Ταγαρη αγαπημένοι μου συνάδελφοι και όλα τα τόσο ταλαντούχα παιδιά του χορού καλή επιτυχία ….θα σας σκεφτομαι και θα παίζω και εγώ από όπου θα είμαι την παράσταση στο μυαλό μου!!!!».

Εμείς του ευχόμαστε περαστικά με όλη μας την καρδιά.

Διαβάστε επίσης:

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στο Fast and Curious