Πρώτη ματιά στην Emma Stone σε ρόλο Cruella de Vil!

LIKE US ON FACEBOOK

Πρώτη ματιά στην Emma Stone σε ρόλο Cruella de Vil, όπως αποκάλυψε η ίδια η Disney στο D23 Expo που πραγματοποιείται απ’ την Παρασκευή 23 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019.

Περιμέναμε τρία ολόκληρα χρόνια για να δούμε έστω και μια φωτογραφία της Emma Stone σε ρόλο Cruella de Vil και επιτέλους η Disney δημοσίευσε στο Twitter τη φωτογραφία που βλέπουμε την αγαπημένη ηθοποιό σε μια πιο νέα και σίγουρα πιο punk εκδοχή μιας απ’ τις πιο εμβληματικές «κακιές» των κινούμενων σχεδίων.

Πιο συγκεκριμένα, η Stone θα υποδυθεί την Cruella de Vil σε νεότερη ηλικία, στο prequel της ταινίας της Disney, «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας», ενώ σημειώνεται ότι η Glenn Close είχε υποδυθεί τον ίδιο χαρακτήρα με τεράστια επιτυχία στην live-action εκδοχή της ταινίας το 1996 και στο sequel το 2000.

Στην ταινία «Cruella», θα δούμε την Cruella de Vil σε μικρότερη ηλικία από αυτήν που είχε υποδυθεί η Close, ενώ αυτή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 28 Μαΐου 2021. Το καστ συμπληρώνουν ακόμη η Emma Thompson, ο Paul Walter Hauser και ο Joel Fry, ενώ τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο σκηνοθέτης του «I, Tonya», Craig Gillespie.

Διάβασε ακόμη:

Η Emma Stone σε μια εκπληκτική φωτογράφιση από τον Γιώργο Λάνθιμο!

Photo: Nicholas Hunt/Getty Images for Louis Vuitton

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved