Μπορεί να ξεκίνησε με τις καλύτερες προσδοκίες, όμως, τελικά το Sunda Live δεν φαίνεται πως κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα ο ANT1 ν’ αποφασίζει να βάλει πρόωρο τέλος.

Κι ενώ το βράδυ της Κυριακής είδαμε το 4ο live του κυριακάτικου show με παρουσιαστές τον Νίκο Μουτσινά και τη Ζέτα Μακρυπούλια, σήμερα μαθαίνουμε πως κόβεται το Sunday Live!

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, είναι οριστικό ότι κόβεται το Sunday Live και το επεισόδιο της Κυριακής ήταν και το τελευταίο. Το τηλεοπτικό δεν φάνηκε να συγκινείται με το νέο show του ANT1, έτσι οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν πως τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά για να μπει ένα τέλος στην εκπομπή.

Πηγές του τηλεοπτικού σταθμού τόνισαν πως η σχέση του ANT1 με τους δύο παρουσιαστές δεν επηρεάζεται και η συνεργασία μαζί τους στα υπόλοιπα projects όπου συμμετέχουν θα συνεχιστεί κανονικά.

Σημειώνεται πως την Κυριακή 26 Φλεβάρη το Sunday Live σημείωσε ποσοστό 10,9% στο γενικό σύνολο και 10,6% στις ηλικίες 15-54 ενώ το Survivor είχε 33,4% και 35,4% αντίστοιχα.

Έτσι, την ερχόμενη Κυριακή στη θέση του Sunday Live αναμένεται να προβληθεί ένα “preview” για τη νέα τουρκική καθημερινή σειρά Fazilet, η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 16.00.

Σημειώνεται πως το βράδυ της Κυριακής μετά το Sunday Live, η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε στο Instagram της ένα story απ’ την επιστροφή της όπου έγραφε “The End”… Τώρα εάν αυτό είναι μια μορφή επιβεβαίωσης απ’ την πλευρά της για το κόψιμο της εκπομπής ή είναι κάτι εντελώς δικό της που δεν σχετίζεται με το show, δεν το γνωρίζουμε!