Πρώην συμπαίκτες του Σπανούλη τον τρολάρουν για το 6ο παιδί!

LIKE US ON FACEBOOK

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το έκτο παιδί- καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σπανούλη. Ολόκληρη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ όλοι εμείς από χθες βλέπουμε και ξαναβλέπουμε το video απ’ τη στιγμή που η Ολυμπία το ανακοίνωσε στον αρχηγό του Ολυμπιακού. Μετά από μερικές ώρες, πρώην συμπαίκτες του Σπανούλη άρχισαν να τον τρολάρουν κάτω απ’ την ανάρτηση για το 6ο παιδί!

Οι πρώην συμπαίκτες του Σπανούλη άρχισαν να σχολιάζουν κάτω απ’ το video που ανέβασε η Ολυμπία Χοψονίδου, τρολάροντάς τον. Κάποιοι θεώρησαν δεδομένο ότι φέτος ο Ολυμπιακός θα πάει τελικό, ενώ κάποιοι άλλοι αναρωτήθηκαν πώς τον γλεντάει έτσι η συζύγός του.

Όλα τα σχόλια ήταν επικά κι εμείς απλά περιμένουμε να δούμε ποιοι ακόμα θα γράψουν κάτω απ’ το video.

Το video με τη στιγμή που ο Σπανούλης μαθαίνει ότι η Χοψονίδου είναι έγκυος:

Οι συμπαίκτες του Σπανούλη τον τρόλαραν μ’ αυτό τον επικό τρόπο!

Ο Νίκος Ζήσης που ήταν μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη στις διακοπές τον Αύγουστο έγραψε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το επόμενο πρωινό. Με το καλό»

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς με τη σειρά του έγραψε στην Ολυμπία Χοψονίδου: «Πως τον γλεντάς έτσι Ολυμπία;», ενώ ο Γιώργος Μπόγρης ανέφερε: «Σας αγαπώ! Με το καλό! Φύγαμε για τελικό».

συμπαίκτες του Σπανούλη

Θες να μάθεις και τη σύμπτωση που υπάρχει κάθε φορά που η Ολυμπία Χοψονίδου είναι έγκυος; Κάθε φορά που είναι έγκυος, ο Βασίλης Σπανούλης φτάνει τουλάχιστον σε τελικό του Final Four. Όταν είναι αγόρι κατακτά το τρόπαιο και όταν είναι κορίτσι, απλά συμμετέχει στον τελικό! Λέτε να δούμε κάποια τέτοια σύμπτωση και φέτος;

Δες ακόμα:

Έγκυος για έκτη φορά η Ολυμπία Χοψονίδου!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved