Η πρεμιέρα της Σάσας Σταμάτη στον ΣΚΑΪ είναι γεγονός  και η παρουσιάστρια μας είπε για πρώτη φορά Ooh La La. Μαζί της μία ομάδα από άτομα που “ήταν στα αζήτητα”. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν αν τελικά το κοινό προτίμησε αυτή τη νέα παρέα.

«Πήραμε για ομάδα όσους ήταν στα αζήτητα» είπε στην πρεμιέρα της Σάσας Σταμάτη στον ΣΚΑΪ ενώ λίγο νωρίτερα είχε υπογραμμίσει πως και η ίδια έχει αλλάξε… «Έφυγε η λαϊκάντζα μου» είπε η Σάσα Σταμάτη στην πρεμιέρα της με την εκπομπή «Oh la la».

«Έφυγε η λαϊκάντζα μου…κοιτάχτε…είμαι πολύ κυριλέ», είπε κάνοντας πασαρέλα στο πλατό και συνέχισε: «Μην περιμένετε κάτι σοβαρό και αξιόλογο εδώ. Θα είμαστε χύμα, θα είμαι ο εαυτός μου. Δεν θα βρίζω τόσο όσο παλιά αλλά δεν μπορώ να το περιορίσω. Δεν κάνουμε κάτι σοβαρό. Θα γελάμε και θα κοροϊδεύουμε. Για δύο ώρες θα τα κάνουμε π@@@@@α. Πάμε στην ομάδα. Αποφασίσαμε να πάρουμε ανθρώπους που είναι στα αζήτητα. Άνθρωποι που ναι μεν το έχουνε αλλά όπου πάνε κλείνουν, γκρεμίζουν, πατώνουν…κόβονται».

Kαι ποιοι είναι εκείνοι που ξεσηκώθηκαν από τα “αζήτητα” και στελεχώνουν το ooh la la; Ο Δημήτρης Μηλιόγλου, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Παναγιώτης Τάτσης, με τον οποίο συμφώνησαν τη συνεργασία τους μια μέρα πριν την πρεμιέρα.

Δείτε την έναρξη από την πρεμιέρα της Σάσας Σταμάτη στον ΣΚΑΪ

https://www.youtube.com/watch?v=i_0y1c9gGhE

Ποια είναι τα νούμερα τηλεθέασης από την πρεμιέρα της Σάσας Σταμάτη στον ΣΚΑΪ;

Η Σάσα Σταμάτη μας είπε για πρώτη φορά Ooh La La μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το μεσημέρι του Σαββάτου και ήρθε αντιμέτωπη με τον Μένιο Φουρθιώτη.

πρεμιέρα Σάσα Σταμάτη

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Ooh la la με τη Σάσα Σταμάτη σημείωσε τηλεθέαση 12,6% στο γενικό και 10,9% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο έως και το 17,1%.

Απέναντι, η τηλεθέαση για τα Αποκαλυπτικά και τον Μένιο Φουρθιώτη κυμάνθηκε στο 14,1% στο σύνολο και στο 10,7% στις ηλικίες 18-54. Στο υψηλότερο τέταρτο το πρόγραμμα του Epsilon συγκέντρωσε 15,7%.

Η μπηχτή της Κωνσταντάκη στη Σταμάτη

Πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη ήταν η Μαρία Κωνσταντακάκη, η οποία το πέταξε το «καρφί» της στην παρουσιάστρια με το… «καλησπέρα».

Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Σταμάτη την καλωσόρισε στο «Ooh La La!» και της είπε (με τον γνωστό της τρόπο):

Πάμε κατευθείαν στα βασικά για να σε ξεπετάξουμε. Πειραιώς 131, “Όταν σβήνουν τα φώτα”, το έχω δει γιατί είμαι και θεατρόφιλη

Τότε  η ηθοποιός της απάντησε:

Θέλεις να κάνεις κανένα προϊοντικό μετά;(…) Καθόσουν πρώτη σειρά και κοίταγες και το κινητάκι σου λιγάκι. Οταν όμως κάθεσαι πρώτη σειρά εκνευρίζεις τον συνάδελφο που παίζει επάνω στη σκηνή. Είναι το απόλυτο σκοτάδι μέσα στην αίθουσα και βλέπεις μια οθόνη στην πρώτη σειρά

«Με ξεφτίλισε, δεν πειράζει», ήταν το σχόλιο που έκανε η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε τη συνέντευξη…

https://www.youtube.com/watch?v=bs-sMxf7sVM