Για πρώτη φορά η Ηλιάνα Παπαγεωργόυ κάθισε στην καρέκλα της παρουσιάστριας και είπε «καλησπέρα» στο τηλεοπτικό κοινό. Η πρεμιέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έγινε με την ίδια να καταφθάνει… εξ ουρανού ενώ οι συνεργάτες της “απορούσαν” για το πού μπορεί να είναι!

Το Pop Up ξεκίνησε με τους συνεργάτες της Ηλιάνας να κάνουν πασαρέλα σαν σωστά μοντέλα και στη συνέχεια να βρίσκονται στο πλατό περιμένοντας για την οικοδέσποινα.

Μα πού να είναι η Ηλιάνα αναρωτιόντουσαν, με την ίδια να κατεβαίνει εξ ουρανού στο πλατό κρατώντας μπαλόνια στα χέρια της, συνεχίζοντας το concept με τα μπαλόνια που είχαμε δει στο trailer της εκπομπής της.

Πρεμιέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: Η πρώτη καλησπέρα

Αμέσως μετά, συνδεθήκαμε πλέον στη live μετάδοση της εκπομπής, όπου είδαμε την Ηλιάνα με τους συνεργάτες της να μπαίνουν στο στούντιο χορεύοντας, ενώ ακόμα ο φωτισμός ήταν χαμηλός.

Μόλις τα φώτα άνοιξαν, η Ηλιάνα είπε την πρώτη καλησπέρα με ένα μεγάλο χαμόγελο και εξήγησε τι είναι το Pop Up!

Στο Pop Up θα βρείτε αγάπη, συναίσθημα και πάνω από όλα αλήθεια. Σιγά σιγά θα αλλάζει, θα εξελίσσεται μαζί με εσάς. Θα συζητάμε τα πάντα και περιμένουμε από εσάς την άποψή σας. Καθημερινά θα βλέπετε πολλές εκπλήξεις εδώ

Παράλληλα, η ίδια εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν, το Pop Up θα εξελίσσεται μαζί με εκείνους, αλλά και με τους τηλεθεατές.

Γνωστή για τον αυτοσαρκασμό της, η Ηλιάνα δεν δίστασε να πει on air πως είχε προειδοποιήσει τα κανάλια ότι όποιος της δώσει live εκπομπή θα είναι… τρελός!

Tον λόγο πήρε και το υπόλοιπο team που αποτελείται απ’ την Αφροδίτη Γραμμέλη, τον Παναγή Τζωρτζάτο την Φωτεινή Πετρογιάννη και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο, οι οποίοι ευχήθηκαν ο καθένας με τη σειρά τους καλή αρχή στην Ηλιάνα.

Δες την πρεμιέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου:

Ο χρόνος θα δείξει πώς θα τα πάει σαν παρουσιάστρια το λαμπερό κορίτσι, που τη γνωρίσαμε ως μοντέλο και κριτή μέσα απ’ το GNTM. Σε κάθε περίπτωση, της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Δες ακόμα:

Πρεμιέρα Bachelor. Ξεκατίνιασμα από το πρώτο επεισόδιο. Μόνο που δεν μαλλιοτραβήχτηκαν 20 γυναίκες για έναν άντρα