Η Ελεονώρα Μελέτη γνωρίζουμε πως είναι ακομπλεξάριστη, δεν έχει “κολλήματα” και την θαυμάζουμε! Τώρα, βλέπουμε τη Μελέτη με ντουντούκα στους δρόμους για το καλό του αγαπημένου της!

Η Μελέτη με ντουντούκα στους δρόμους…γιατί όχι; Ειδικά όταν είναι για καλό σκοπό και να βοηθήσει τον σύντροφό της. Η Ελεονώρα Μελέτη βγήκε στους δρόμους με ένα αυτοκίνητο, μια ντουντούκα για τα μάτια του  Θοδωρή Μαροσούλη και μόνο.

Θέλησε με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο, να βοηθήσει τον σύντορφό της για την παράσταση «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης», η οποία κάνει καλοκαιρινή περιοδεία μετά την επιτυχία που σημείωσε τον Χειμώνα στο Θέατρο Αθηνά.

Σήμερα Παρασκευή, το θεατρικό έργο θα ανέβει στο Τριανόν Cinemax στη Σαρωνίδα και αυτοκίνητο της επιχείρησης διαφημίζει την παράσταση στην περιοχή. Αλλά ποιος ήταν οδηγός του αυτοκινήτου; Η Ελεονώρα Μελέτη.

Με αθλητικό στιλ, ανεβασμένη διάθεση οδήγησε σε όλους τους δρόμους προσκαλώντας τον κόσμο να παρευρεθεί στην παράσταση. Και φυσικά έγινε viral.

Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον Θοδωρή Μαροσούλη διανύουν μια απ’ τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, αφού κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους, που ήρθε και συμπλήρωσε τον έρωτα και την ευτυχία τους.

Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερή της συνέντευξη «η ζωή μου είναι αποκλειστικά με το μωρό, είναι όμορφα, μαγικά, υπέροχα. Θηλάζω την κόρη μου, θέλω να τη θηλάσω όσο μπορώ και κάθε εβδομάδα βάζω στόχο. Το βράδυ ξυπνάμε και οι δυο. Ο Θοδωρής με στηρίζει πάρα πολύ. Γενικά είμαστε πολύ cool γονείς, δεν αγχωνόμαστε, πάμε με το ένστικτο. Τη φωνάζουμε Αλεξάνδρα, το όνομα της πεθεράς μου».

Η Ελεονώρα Μελέτη το απολαμβάνει, κι εμείς μαζί της!

Διαβάστε επίσης:

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει βρει την ευτυχία και…τραγουδά! | Photo