Πόσο δίκαιο έχει! Τα σχόλια της Κορινθίου για το GNTM

LIKE US ON FACEBOOK

Η… ξανθιά πλέον Μαρία Κορινθίου μιλάει για το Greece’s Next Top Model,για την ομορφιά ενός ανθρώπου ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου. Τα σχόλια της Κορινθίου για το GNTM μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους.

Η όμορφη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και όπως πάντα μίλησε για όλα. Τα σχόλια της Κορινθίου για το GNTM αλλά και για τα… κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου μετά τον σάλο που προκλήθηκε σε πολλές εκπομπές.

Ποια είναι η άποψή της για τα σχόλια για τα κιλά της Χρηστίδου; «Εγώ αυτά τα βροντοφωνάζω χρόνια. Θεωρούμε ότι όλοι έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τον άλλον, αλλά την ίδια ώρα ο καθένας κρίνεται από τα λόγια του. Κρίνεις, θα κριθείς. Δράση, αντίδραση. Απαρνιόμαστε την παιδεία μας, το ήθος μας ως άνθρωποι υποστηρίζοντας ότι αυτό είναι δημοκρατία Πιστεύουμε ότι πουλάει το να κάνουμε επίθεση σε πέντε ανθρώπους, να μιλήσουμε ειρωνικά για κάποιον άλλον ή το να κοροϊδέψουμε και να προσπαθήσουμε να υποβιβάσουμε για παράδειγμα κάποιον αλλήθωρο».

Συνεχίζοντας, η ηθοποιός μίλησε για τον θυμό που έχει όταν της στέλνουν μηνύματα κορίτσια 13 και 14 ετών για το bullying που δέχονται για την εμφάνισή τους.

Σκέψου, κορίτσια που είναι πανέμορφα κιόλας. Και εγώ τους γράφω: «Κορίτσι μου, είσαι ένα όμορφο πλάσμα, τι σου έχουν κάνει; Γιατί θεωρείς ότι έχεις καμπύλες; Και τι είναι καμπύλες; Γιατί σου κάνουν αυτό το πράγμα;». Είναι μεγάλη ντροπή. Αισθάνομαι όμορφα όταν μου λένε ότι τους έχω βοηθήσει να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους. Η ομορφιά ενός ανθρώπου είναι στην ψυχή του και τα ψεγάδια μας βρίσκονται στον χαρακτήρα μας. Δεν κάνω παρέα με όμορφους εξωτερικά ανθρώπους αλλά με όμορφους εσωτερικά

Ποια είναι τα σχόλια της Κορινθίου για το GNTM; Πώς πολλά κορίτσια θα πρέπει να φύγουν, καθώς δεν αξίζουν το βήμα που τους δίνεται.

Προχθές έβλεπα μια κοπέλα στο GNTM και είπα στον Γιάννη: «Όσο όμορφη και να είναι αυτή η κοπέλα, πόσο άσχημη μοιάζει στα μάτια μου». Είναι η αλήθεια μου… Θεωρώ ότι κάποια κορίτσια θα έπρεπε να φύγουν. Δεν αξίζουν που βρίσκονται εκεί και που τους δίνεται το βήμα. Ναι μεν το επάγγελμα είναι πολύ σκληρό, αλλά το να δίνεις βήμα σε ανθρώπους που δεν έχουν ευγένεια ψυχής και ήθος δεν είναι σωστό

Όπως κατέληξε η Μαρία Κορινθίου, η showbiz θέλει ήθος και όταν κάποιοι άνθρωποι δεν το έχουν, «δεν μπορούν, δεν πρέπει και δεν θα πάνε μπροστά».

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως! Η Μαρία Κορινθίου έγινε ξανθιά! (Photos)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved