Πώς ο Banksy κατάφερε να κάνει ρεζίλι διάσημη γκαλερί στη Βρετανία

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Banksy έχει καταφέρει να κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει γι’ αυτόν και τα έργα του, τα οποία κατά καιρούς έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης.

Αυτή τη φορά, ο Banksy έγινε το επίκεντρο της συζήτησης με αφορμή το τι έκανε σε γκαλερί στη Βρετανία! Ο Banksy έκανε ρεζίλι διάσημη γκαλερί τέχνης στη Βρετανία, η οποία απέρριψε αρχικά έναν πίνακά του και στη συνέχεια τον αποδέχθηκαν όταν έμαθαν ποιος βρίσκεται πίσω απ’ το έργο!

O καλλιτέχνης έστειλε έναν πίνακά του στην έκθεση της Ακαδημίας Καλών Τεχνών με το ψευδώνυμο Bryan S Gaakman και οι υπεύθυνοι της έκθεσης αρχικά απέρριψαν τον πίνακα.

Στη συνέχεια οι ίδιοι υπεύθυνοι της έκθεσης του ζήτησαν να βάλει το έργο του στην έκθεση όταν έμαθαν ότι είναι δικός του πίνακας!

Ο Banksy ανέβασε μια φωτογραφία του πίνακα με θέμα το Brexit όπου μετατρέπει το «Vote Leave» σε «Vote to Love». Τον συγκεκριμένο πίνακα τον είχε στείλει σε έκθεση της Ακαδημίας Καλών Τεχνών με το ψευδώνυμο Bryan S Gaakman, το οποίο αναγραμματισμός του «banksy anagram».

Μετά από έναν μήνα απ’ την απόρριψη του έργου του, ο επιμελητής της έκθεσης Grayson Perry τον προσκάλεσε για να εκθέσει ένα έργο του. Ο καλλιτέχνης έστειλε το ίδιο έργο και τότε το δέχτηκαν!

Ο καλλιτέχνης έγραψε στο Instagram του:

Είχα υποβάλει συμμετοχή στην καλοκαιρινή έκθεση με το ψευδώνυμο Bryan S Gaakman. Αναγραμματισμό του «Banksy anagram». Δεν έγινε δεκτή. Ένα μήνα μετά δέχτηκα ένα mail από τον επιμελητή Grayson Perry που μου ζητούσε ένα έργο μου και το έστειλα ξανά. Τώρα εκτίθεται στην γκαλερί 3

Διαβάστε ακόμα:

«Το κοριτσάκι με το μπαλόνι» του Banksy, είναι το πιο αγαπημένο έργο των Βρετανών

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved