Πώς αποχαιρέτησε ο Αρναούτογλου τον Θέμο Αναστασιάδη (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Μια διαφορετική έναρξη έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» την Τετάρτη… Ο θάνατος του Θέμου Αναστασιάδη, που τους συγκλόνισε όλους, δεν θα μπορούσε παρά να οδηγήσει τον παρουσιαστή να αφιερώσει μερικά λεπτά της εκπομπής του στον δημοσιογράφο.

Πώς αποχαιρέτησε ο Αρναούτογλου τον Θέμο Αναστασιάδη; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μετά τους τίτλους αρχής της εκπομπής του, έπαιξε ένα αφιέρωμα στον Θέμο Αναστασιάδη.

Μετά το video- αφιέρωμα στον Θέμο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στο τηλεοπτικό κοινό πως ξεκίνησε διαφορετικά την εκπομπή του διότι δεν έχει διάθεση για χορό, καθώς έφυγε απ’ τη ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως δεν είχαν προσωπικές σχέσεις με τον Θέμο Αναστασιάδη, αλλά είχαν συναντηθεί πολλές φορές τηλεοπτικά:

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα, Τετάρτη σήμερα, ξεκινάμε κάπως διαφορετικά γιατί δεν έχω και τη διάθεση να ξεκινήσω με χορό ή με τραγούδι. Χθες, σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης. Δεν είμαστε φίλοι ή κολλητοί όμως πάρα πολλές φορές έχουμε συναντηθεί τηλεοπτικά και έχουμε πει δυο κουβέντες!

Παράλληλα, υπενθύμισε πως αυτές οι ώρες οι μεταμεσονύχτιες, ήταν ώρες του Θέμου, αφού φιλοξενούσε το Όλα. «Εμείς κάναμε ένα μικρό αφιέρωμα. Πριν έπαιξε ένα αφιέρωμα από τον ANT1 προς τιμήν του Θέμου, ίσως να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του, καλό ταξίδι. Είμαι σίγουρος πως ο Θέμος θα ήθελε να τον θυμούνται όλοι με ένα χαμόγελο», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διάβασε ακόμα:

Δούκισσα Νομικού και Βαγγέλης Περρής αποχαιρετούν τον Θέμο Αναστασιάδη

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved