Μέσω Skype βγήκε το πρωί της Τρίτης η Πόπη Τσαπανίδου στην Καινούργιου και μίλησε για το πώς περνάει τον χρόνο στο σπίτι, ενώ έστειλε κι ένα μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους που αυτές τις μέρες είναι μόνοι τους.

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε την Πόπη Τσαπανίδου πώς βιώνει αυτόν τον αναγκαστικό περιορισμό στο σπίτι, με την ίδια να δηλώνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα ουσιαστικά, αφού έτσι κι αλλιώς συνηθίζει να βρίσκεται στο σπίτι.

Είμαι πολύ καλά, ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που ήμουν μοναχική από πάντα. Έχω μάθει να μένω σπίτι πολύ, έχω μάθει να μένω μόνη σπίτι πολύ. Δεν έχει αλλάξει κάτι συγκλονιστικά

Παράλληλα, όμως, γνωρίζει πολύ καλά, όπως είπε η Πόπη Τσαπανίδου στην Καινούργιου, ότι για κάποιους είναι πολύ δύσκολη αυτή η κατάσταση, και γι’ αυτό και τους έδωσε μια συμβουλή!

Ξέρω, όμως, ότι για κάποιους είναι πολύ δύσκολο. Εάν το σκέφτονται σαν εγκλεισμό και αυτοπεριορισμό, δηλαδή με αρνητικές λέξεις, τότε το πράγμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Εάν, όμως, το δουν σαν μια ωραία ευκαιρία να συνεισφέρουν και να μην διασπείρουν τους ιούς βγαίνοντας έξω, τότε αυτομάτως παίρνει άλλο νόημα ο περιορισμός στο σπίτι

Τα lives τα απογεύματα, η καθημερινή μας συντροφιά!

Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε την Πόπη πώς ξεκίνησε η ιδέα για τα απογευματινά lives στο Instagram με καλεσμένους, με την ίδια να απαντάει πως η ιδέα ξεκίνησε ουσιαστικά έναν χρόνο πριν, όταν με τον Χάρη Ρηγόπουλο αποφάσισαν να κάνουν το WellGreece, το πρώτο fitness και wellness φεστιβάλ στην Ελλάδα. Το φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο για τον Μάιο, τα πλάνα όμως, άλλαξαν λόγω του κορονοϊού, έτσι αποφάσισαν να ξεκινήσουν να βγάζουν online συζητήσεις με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά από θέματα ευζωίας, wellness και fitness.

Ξεκίνησε έναν χρόνο πίσω. Πριν από έναν χρόνο, εγώ και ο Χάρης Ρηγόπουλος, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μεγάλο φεστιβάλ fitness και wellness, να ακούσουμε ομιλίες από ανθρώπους που ξέρουν από θέματα ευζωίας, να ενωθούμε μεταξύ μας και να περάσουμε 2 μέρες γιορτινές που θα μας κάνουν να αλλάξουμε γνώμη για το ότι η ευτυχία είναι η κατανάλωση και να ανακαλύψουμε τι είμαστε. Ξεκινώντας να κάνουμε αυτό το φεστιβάλ, ενώσαμε πολλούς ανθρώπους. Είχαμε πολύ έτοιμο το υλικό για να το βγάλουμε, κοιταχτήκαμε κι είπαμε να το κάνουμε τώρα online

Όπως τόνισε η Πόπη Τσαπανίδου, αυτές τις μέρες πρέπει να αξιοποιήσουμε σωστά τον χρόνο στο σπίτι για να δούμε πώς θα βάλουμε τον εαυτό μας στο μέλλον σε όλα τα επίπεδα. «Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον και να προσαρμοστούμε;».

Τι πάει λάθος στην ελληνική τηλεόραση;

Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε απ’ την Πόπη Τσαπανίδου, λόγω της μεγάλης εμπειρίας της στην τηλεόραση, να σχολιάσει το πώς χειρίζονται τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι αυτές τις μέρες το ζήτημα του κορονοϊού, με την ίδια να εκφράζει το “παράπονό” της:

Είναι πολλοί οι δημοσιογράφοι που δεν υπηρετούν ακριβώς αυτό που πρέπει, δηλαδή τον πολίτη, τον άνθρωπο που βλέπει απ’ το σπίτι. Δεν πρέπει να μαλώνουμε τους ανθρώπους, αλλά τους κυβερνώντες που δεν τους δίδαξαν, την κοινωνία που δεν έχει εφαρμόσει ένα σύστημα ώστε να νιώθει ασφάλεια ο πολίτης

Και τι κάνει όλη μέρα στο σπίτι η Πόπη;

Ξυπνάω το πρωί κάνω μια ώρα διαλογισμό, θα κάνω γυμναστική, θα μιλήσω με οικογένεια και φίλους στη συνέχεια, θα διαβάσω το βιβλίο μου, θα μαγειρέψω. Βάζω πρόγραμμα, γιατί χωρίς πρόγραμμα για μένα δεν έχει νόημα η μέρα!

Δες ακόμα:

#Μένουμε_σπίτι: Οι αγαπημένοι μας celebrities μας είπαν πώς περνούν τον χρόνο τους στο σπίτι