Μια φορά την εβδομάδα Πόπη και Τίμος γίνονται η καλύτερη παρέα μας και μας ενημερώνουν για όλα τα τεχνολογικά νέα που θέλεις να ξέρεις. Με απλά λόγια και χιούμορ για να μπορούμε και να τα καταλαβαίνουμε!

Πόπη και Τίμος ξαναχτυπούν στο IGTV της Πόπης Τσαπανίδου με τα τελευταία τεχνολογικά νέα για να μη μένουμε πίσω. Ο tech master Τίμος Κουρεμένος μας μιλά για Facebook, Instagram, Google… όλα αυτά που δηλαδή, χρησιμοποιούμε καθημερινά και μας ενδιαφέρουν! Και η Πόπη… η Πόπη εκφράζει τις απορίες της και βάζει τα δικά της σχόλια, για όλους εμάς.

Ποια είναι, λοιπόν, τα τεχνολογικά νέα της εβδομάδας; Το συνέδριο του Facebook και το dating app που ανοίγει. Τι θα κάνει πάλι αυτό; Θα σε “matchαρει” με αυτούς που έχεις κοινά ενδιαφέροντα. Θα είναι ένα app μέσα στο Facebook που θα κλείσει σπίτια!

Για να πάμε λιγάκι και στο Instagram… Το Instagram κόβει τα likes για να δώσει νόημα στο περιεχόμενο. Ακούτε καλοί μου influencers;;;;;

Απ’ την άλλη, η Microsoft θέλει να μας κάνει συγγραφείς! Βάζει τεχνητή νοημοσύνη στο Word που θα διορθώνει εκτός από γραμματικά και ορθογραφικά λάθη, και… εκφραστικά λάθη!

Η Google βαρέθηκε να σε βλέπει και να σε “φακελώνει” και κόβει την παρακολούθηση με το Incognito Mode.

Πολλά γίνονται στον τεχνολογικό κόσμο και τα νέα είναι ραγδαία. Αλλά εμείς δεν αγχωνόμαστε καθόλου! Γιατί Πόπη και Τίμος μια φορά την εβδομάδα μας ενημερώνουν με το πιο απολαυστικό video!

Μείνετε συντονισμένοι στο Instagram της Πόπης Τσαπανίδου και του Τίμου Κουρεμένου για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νέο ετοιμάζουν!

Κι αν έχασες το προηγούμενο βιντεάκι… Εμείς είμαστε εδώ για σένα!

Πού θα βλέπουμε την Πόπη Τσαπανίδου μια φορά την εβδομάδα;