Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει η αποκάλυψη ότι το Καφέ της Χαράς θα επιστρέψει με μια σειρά νέων επεισοδίων. Μάλιστα, την επιστροφή της αγαπημένης σειράς είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας.

Τώρα, ο Χάρης Ρώμας μας δίνει μια γεύση για το τι θα δούμε στα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς, αλλά μια εικόνα για το πότε περίπου να περιμένουμε να δούμε τον νέο κύκλο.

Σε συνέντευξή του στο TV Έθνος, ο Χάρης Ρώμας είπε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την επόμενη Άνοιξη ενώ αποκάλυψε πως θα συνεργαστεί ξανά με την Άννα Χατζησοφιά.

Το σίκουελ του “Καφέ της Χαράς” θα ξεκινήσει γυρίσματα την επόμενη Άνοιξη. Θα συνεργαστούμε και πάλι με την Άννα Χατζησοφιά και φυσικά όλο το πρωταγωνιστικό καστ όπως το είχε γνωρίσει και αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό. Όταν το είπα στην ανιψιά μου (Έφη Ρασιά), που μόλις πήρε το πτυχίο της στη Νομική, συγκινήθηκε και χάρηκε πολύ. Και τα δύο παιδιά έχουν χαρεί καθώς η σειρά τους άλλαξε τη ζωή

Για τον ίδιο, ήταν η κατάλληλη στιγμή για το σίκουελ και θα γίνει με τον τρόπο που πρέπει να γίνει. «Είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί. Γιατί η επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” συμπίπτει με το τέλος της κρίσης έστω και τύποις. Θέλουμε το “Καφέ” να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής. Θέλουμε το “Καφέ” να μας ξαναφέρει το χαμόγελο. Δεν θα δείτε τραβηγμένες καταστάσεις», συνέχισε ο Χάρης Ρώμας.

Ο ίδιος τόνισε πως θα είναι πραγματική συνέχεια της σειράς και δεν θα είναι ξαναζεσταμένο φαγητό, εξηγώντας πως αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος που αποδέχθηκε να γίνει αυτή η σειρά σίκουελ.

Παλαιότερα μου είχαν προταθεί από τον ΑΝΤ1 και οι “Μεν και οι Δεν”, αλλά και το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Δεν ήθελα. Αυτά ναι, ίσως να ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό

Πριν λίγο καιρό, ο Χάρης Ρώμας είχε αποκαλύψει πως ξεκινάει να γράφει τα καινούργια επεισόδια του Καφέ της Χαράς, το οποίο επανέρχεται μετά από 15 χρόνια στις οθόνες, «για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Θα γιορτάσουμε τα 30 χρόνια με 30 επεισόδια του Καφέ της Χαράς».

Σε άλλα τηλεοπτικά νέα:

Η πρώτη φωτογραφία απ’ τη νέα σεζόν του «Το σόι σου»