Ποιος είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2019; Για ακόμη μια χρονιά το περιοδικό PEOPLE αναδεικνύει τον πιο σέξι άνδρα και για φέτος είναι ένας πολύ αγαπημένος τραγουδιστής.

Ποιος είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2019; Ο John Legend. Ναι, ο τραγουδιστής που μας μάγεψε με το “All of me… all of you…” (μπορείς να το βάλεις να το ακούς στο background), είναι ο πιο σέξι άνδρας και μόλις πρόσθεσε ακόμη μια διάκριση στο βιογραφικό του.

Είναι μόλις 40 ετών έχει βραβευτεί με Emmy, Grammy, Oscar, Tony και τώρα έλαβε ακόμη μια διάκριση: Είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2019. Πόσο τυχερή μπορεί να νιώθει η σύζυγός του, Chrissy Teigen;;;

Είναι ερωτευμένος με τη σύζυγό του με την οποία έχουν δύο παιδιά, την 3,5 ετών κόρη τους, Luna, και τον μόλις 18 μηνών γιο τους τον Miles. Είναι ένας από τους πιο μεγάλους star στο εξωτερικό, έχει μια φωνή βελούδινη που σε ανατριχιάζει κι έχει καταφέρει πολλά γιατί έχει εργαστεί σκληρά.

Πώς αντέδρασε ο ίδιος όταν άκουσε τον τίτλο που κέρδισε; Η έκπληξή του ήταν μεγάλη και τα συναισθήματά του ανάμεικτα.

«Ενθουσιάστηκα αλλά συγχρόνως τρόμαξα καθώς είναι λιγάκι πιεστικό», είπε ο ίδιος στο περιοδικό προσθέτοντας πως ο καθένας θα τον κοιτάζει προσεκτικά για να δει αν είναι αρκετά σέξι για να κατέχει αυτόν τον τίτλο. «Και παίρνοντας την σκυτάλη από τον Idris Elba… δεν είναι και πολύ δίκαιο και ωραίο για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο John Legend με μια δόση χιούμορ.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη φωνή του καθώς και τις μουσικές του δεξιότητες. Όταν ήταν, μόλις, 16 ετών μπήκε στο Πανεπιστήμιο της Pennsylvania, και η μητέρα του Phyllis ήταν η πρώτη μεγάλη του φαν.

«Κάθε φορά που είχαμε ευκαιρίες να τραγουδήσουμε στην εκκλησία ή στο σχολείο, η μαμά μου θα πρότεινε να το κάνω, με ενθάρρυνε πάντα», αναφέρει ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του ενώ πλέον ο ίδιος έχει τη δική του οικογένεια που είναι και το πιο πολύτιμο στη ζωή του.

Διατηρεί ένα πιο χαμηλό προφίλ, καθώς όπως λέει ο ίδιος οι γονείς του και κυρίως ο μπαμπάς του Ronald, τον δίδαξαν να παραμείνει ταπεινός και ευγενικός.

Ο πατέρας μου με δίδαξε για το χαρακτήρα. Μας δίδαξε με το παράδειγμά του. Πορευόταν πάντα με αξιοπρέπεια… Οι γονείς μου πάντα με διδάσκουν ότι εάν πρόκειται να πετύχεις στη ζωή, μέρος της επιτυχίας είναι να είσαι και ταπεινός. Είναι ένας καλός τρόπος για να ζήσεις τη ζωή, να φέρεσαι στους άλλους ανθρώπους με τον τρόπο που θέλεις να σου φέρονται

Και τώρα έχει έρθει η ώρα να διδάξει τα ίδια στα παιδιά του, δηλώνοντας πιο χαρούμενος από ποτέ.

Είμαι τόσο υπερήφανος που έχω μια γυναίκα και δύο παιδιά, με τους οποίους είμαι τόσο ερωτευμένος και τόσο δεμένος. Είμαι επίσης τόσο υπερήφανος για την καριέρα μου… Μου αρέσει να γράφω τραγούδια και να παίζω στην σκηνή. Παίρνω και δίνω χαρά!

Μήπως ο John Legend έχει κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά;

Χαρακτηριστικά που κάνουν αυτόματα έναν άνδρα καυτό!