Το Κόκκινο Δωμάτιο του Αλέξανδρου Ρήγα θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αυτή τη φορά μέσα απ’ τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Όμως, θα υπάρχει μια μεγάλη απουσία απ’ τη σειρά: Η Βασιλική Ανδρίτσου.

Η ηθοποιός δεν θα βρίσκεται στο καστ της επιστροφής της σειράς αφού πρόσφατα έγινε μανούλα, και φυσικά η αντικατάσταση του ρόλου της χρειάζεται μια γυναίκα που να ταιριάζει με το ύφος της σειράς. Και τελικά, ποια θα αντικαταστήσει την Βασιλική Ανδρίτσου στο νέο «Κόκκινο Δωμάτιο»;

Σύμφωνα με το TV Έθνος, τον ρόλο στο πλευρό του Αλέξανδρου Ρήγα αναλαμβάνει η Βαλέρια Κουρούπη.

Ποια θα αντικαταστήσει την Βασιλική Ανδρίτσου

Τονίζεται, πάντως, πως αν και όλοι νομίζουμε πως θα δούμε μια συνέχεια του σειράς που αγαπήσαμε μέσα απ’ το MEGA, ο Αλέξανδρος Ρήγας στην ουσία ετοιμάζει μια ολοκαίνουρια σειρά, η οποία θα έχει κάποια στοιχεία απ’ το Κόκκινο Δωμάτιο.

Βέβαια, οι ομοιότητες ανάμεσα στις δύο σειρές είναι εμφανείς, αφού τα αυτοτελή επεισόδια της σειράς θα λαμβάνουν χώρα μέσα σ’ ένα ξενοδοχείο, στο οποίο επικεφαλής θα είναι ο Αλέξανδρος Ρήγας και δίπλα του θα έχει μια στενή συνεργάτιδα, τον ρόλο δηλαδή που κρατούσε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Σημειώνεται πως ο Δημήτρης Αποστόλου αποκάλυψε πως δέχθηκε και εκείνος πρόταση να γράψει μερικά επεισόδια της σειράς, όμως, ο ίδιος αρνήθηκε, και μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί μέχρι και νομικά απέναντι στους συντελεστές της νέας σειράς, αν αυτή ταυτιστεί με το Κόκκινο Δωμάτιο που ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας των δυο σεναριογράφων.

Δες ακόμα:

Το “Κόκκινο Δωμάτιο” επιστρέφει με νέα επεισόδια!