Ποια ηθοποιός επιστρέφει στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”; Η σειρά που πλήθος κόσμου έχει αγαπήσει, βλέπει και θα συνεχίσει να βλέπει φανατικά.. Τι κάνει, λοιπόν, η Ευαγγελία Μουμούρη στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”; Επιστρέφει με guest εμφανίσεις!

Ναι, θα δούμε την Ευαγγελία Μουμούρη στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” , όπως αποκάλυψε και η ίδια σε συνέντευξή της στο TV Έθνος. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ερωτηθείσα για τα τηλεοπτικά της σχέδια «συμφώνησα να κάνω κάποια guest στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», κάτι που είχα ξανακάνει και πριν από δύο χρόνια».

Παράλληλα, η ηθοποιός απ’ τον Νοέμβριο στο θέατρο Ζίνα θα ανεβάσει μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη μια γαλλική κωμωδία που θα παιχτεί πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ευαγγελία Μουμούρη στο "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα"

Πώς απαντά αν την ενοχλεί που που πρωταγωνιστούν σε σειρές και παραστάσεις άνθρωποι που δεν είναι ηθοποιοί;

Όχι, δεν με ενοχλεί. Η παραγωγή παίρνει το ρίσκο της και την ευθύνη. Εμένα αυτό που με ενοχλεί, πέραν των ανθρώπων που δεν είναι ηθοποιοί, είναι ότι η υποκριτική είναι μια τέχνη, είναι σαν να πάω εγώ να φτιάξω ένα τραπέζι σκαλιστό με τριανταφυλλάκια. Δεν μπορώ να το κάνω αν δεν μου έχει πει κάποιος «έτσι θα το φτιάξεις». Αναφέρομαι σε ανθρώπους που κέρδισαν ένα ριάλιτι και μεταπήδησαν στον χώρο της υποκριτικής… Ωραία μεταπήδησαν, καλά έκαναν. Το θέατρο δεν είναι εύκολο. Η καθημερινότητά μας είναι καθημερινότητα εργάτη. Οπότε ο χρόνος θα δείξει και γι’ αυτό δεν με ενοχλεί

Αναφορικά με την Κλέλια Ρένεση και τη συμμετοχή της ή όχι στη νέα σεζόν της τηλεοπτικής σειράς, ο Κυριακίδης δήλωσε πως «θα έχουμε ο καθένας το δικό του σπίτι, αλλά θα «πλουτίζει» τη ζωή μας το παιδί μας που ήρθε στον κόσμο. Αναμείνατε για εκπλήξεις και ανατροπές ενδιαφέρουσες».

Τα ζευγάρια θα παραμείνουν όλα στη θέση τους στη Μουρμούρα καθώς η συνταγή…. πέτυχε κι έτσι θα συνεχίσουν. Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα κι ανυπομονούμε!