Οι ποδιές στο MasterChef δόθηκαν και τελικά διαμορφώθηκε η 24αδα που θα μπει στο σπίτι. Ή μήπως όχι; Η μεγάλη ανατροπή που ανακοινώθηκε από τον Σωτήρη Κοντιζά. 

Στο χθεσινό επεισόδιο (της Τρίτης) δόθηκαν και οι τελευταίες ποδιές στο MasterChef.7 ακόμη άτομα πήραν την πολυπόθητη ποδιά κι έτσι διαμορφώθηκε τελικά η 24αδα.

Θυμήσου εδώ την πρώτη 8άδα που πήρε το εισιτήριο για το σπίτι του MasterChef.

Ποιοι είναι οι 7 που πήραν ποδιά στο MasterChef;

Θεοχάρης & Σταύρος

Ο Πάνος Ιωαννίδης αφού ενοχλήθηκε με το δάχτυλο που του κούνησε ο Σταύρος έδωσε την ποδιά του στον Θεοχάρη, εκτιμώντας την ταπεινότητά του.

Από την άλλη, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε τη δική του ποδιά στον Σταύρο, σχολιάζοντας πως είναι το νόστιμο πιάτο που έχει δοκιμάσει συγκριτικά με τους υπόλοιπους. «Σωστό τεχνικά και πολύ νόστιμο για τον χρόνο που είχες να μαγειρέψεις. Θα συμφωνήσω με τον Πάνο ότι η ταπεινότητα είναι πολύ σημαντική. Συγχαρητήρια για αυτό που σήμερα μαγείρεψες», είπε χαρακτηριστικά ο σεφ.

Ιωάννης & Ηλίας

Ο Ιωάννης πήρε τρεις ποδιές, αφού και οι τρεις σεφ την έδωσαν σε εκείνον καθώς το πιάτο που παρουσίασε ήταν καλύτερο. Ο Ιωάννης κλήθηκε να επιλέξει με ποιον κριτή θα πάει. Ο διαγωνιζόμενος επέλεξε τον Σωτήρη Κοντιζά, καθώς από πριν το είχε αποφασίσει.

Τελικά, πήρε ποδιά και ο Ηλίας και μπήκε στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά που είχε μια τελευταία ποδιά.

Γιώργος

Ο Γιώργος που είχε εντυπωσιάσει τους κριτές από την audition τελικά κατάφερε να πάρει και την πολυπόθητη ποδιά και να μπει στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη.

Σταύρος

Μπορεί να του αφαίρεσαν τα γυαλιά όταν…μαγείρευε, αλλά τελικά κέρδισε μια ποδιά απ’ τον Πάνο Ιωαννίδη.

Ηλίας

Μια ποδιά πήρε και ο Ηλίας από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Οι ομάδες του MasterChef:

  • Σωτήρης Κοντιζάς: Διονύσης, Μαρλέν, Κωνσταντίνος, Σεμίνα, Κατερίνα, Τζον, Ιωάννης, Ηλίας.
  • Πάνος Ιωαννίδης: Κωνσταντίνος, Μάγδα, Ηρακλής, Μαρία, Μαριάννα, Σταύρος, Θεοχάρης, Γιώργος.
  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ιορδάνης, Ηλιάνα, Γιώτα, Δημήτρης, Ντέμη, Δημοσθένης, Σταύρος, Ηλίας.

Η μεγάλη ανατροπή του MasterChef: Δεν θα μπουν όλοι στο σπίτι

Κι όμως, το MasterChef επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη! Όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς το ότι οι παίκτες πήραν ποδιά αυτό αυτόματα δεν σημαίνει πως εξασφάλισαν μια θέση στο σπίτι.

«Να πούμε βέβαια ότι όλοι όσοι πήραν ποδιά δεν θα μπούνε και στο σπίτι; Σωστά;» είπε χαρακτηριστικά με τον Πάνο Ιωαννίδη να συμπληρώνει πως τους περιμένει μια καλή έκπληξη.

«Δεν θα μπουν όλοι αλλά θα έχει κι αυτό μεγάλο ενδιαφέρον», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, οι διαγωνιζόμενοι νομίζουν πως θα μπουν στο σπίτι… αλλά βιάζονται! Κι αυτό γιατί μεσολαβεί μια ακόμη δοκιμασία για να πάρουν τελικά το εισιτήριο για το σπίτι.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα στην «follow the chef» δοκιμασία, δηλαδή να ακολουθήσουν βήμα βήμα όσα κάνουν οι σεφ στην προετοιμασία κάποιου πιάτου, ώστε να πετύχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Δείτε ποιοι ήταν οι 9 που είχαν πάρει ήδη ποδιά:

Η επόμενη 9άδα που μπήκε στο σπίτι του MasterChef